IPhone 13 2025'te alınır mı?

Alınmaz.

16 veya 16e modeline yönelebilirsiniz. 16e ile arasında çok az fiyat farkı var, 4 yıl sonra iPhone 13 pert, güncelleme almayacak 3 kuruşa satacaksınız, iPhone 16e tıkır tıkır çalışıp yapay zeka özellikleri ekleyecek, satmak istersenizde belirli bir değeri olacak. Ayrıca 16E'nin var olan kamerası 13'ten iyi, sadece 2. kamerası yok, 13 düşünen birisinin 16e almaması kadar saçma bir şey yok bence.

iPhone 13, 16e varken alınmaz. 16E'nin tasarımını beğenmiyorsanız düz 16 alabilirsiniz ( arkada 2. kamera yok ucuz iPhone diye istemeyenler var, 2. kamerayı kullanmasa bile )

Hocam beni 3 sene çevirsin zaten sonrasında değiştireceğim. En güncel model neyse ona geçeceğim.

Alınabilir ama 16e daha iyi hoşuma gitmiyor demişsiniz.
Kamera performansında çok şüpheliyim zaten tek istediğim kamerasının güzel olması.

iPhone 13 kamerasını herkes övüyor ama 16e ile alakalı kimseden bir şey duymadım.

Hocam beni 3 sene çevirsin zaten sonrasında değiştireceğim. En güncel model neyse ona geçeceğim.

Kamera performansında çok şüpheliyim zaten tek istediğim kamerasının güzel olması.

iPhone 13 kamerasını herkes övüyor ama 16e ile alakalı kimseden bir şey duymadım.

iPhone 16enin kamerası 13'ten iyi. 2. Kamera olan geniş açı kamerası yok sadece.

Yani 13 daha iyi fotoğraf çekmiyor, sadece geniş açıyla çekebilme opsiyonu sunuyor. 16enin hiçbir şeyi 13ten daha kötü değil, bu sebeplede 16e varken ve fiyatları bu kadar yakınken 13 bir tercih bile değil, hakkında bile düşünmek saçma.

iPhone 15'e niyet etmiştim ama bütçem yetişmediği için 13 almayı düşünüyorum. Bütçem çok zorlama ile 40k ancak olabilir. iPhone 13'ü 30K'ya alacağım. Sizce hâlâ alınır mı? Sosyal medyada fotoğraf falan paylaşırım, Instagram ve TikTok'ta gezinir, Sahibinden'de takılırım. Kamerası önemli benim için. Bir de 4 sene götürebilmesi.

Hocam ikinci el temiz 15 alınır 40'a illa iPhone alacağım diyorsanız oda.

iPhone 13 kasa tasarımı da performansı da kamerası da gayet güzel. Başlığa bakıp yazıyorum IPhone'a geçeceksen veya iPhone kullanıyorsan Android önerilerine bakma bile, iPhone yolundan devam et benim gibi. 16e boş model alınmaz çok gereksiz. 16e alacak param olsa 2. el temiz 13 Pro bakarım. Ya da bütçe arttırıp temiz 14 Pro bakarım.

iPhone 13 kasa tasarımı da performansı da kamerası da gayet güzel. IPhone'a geçeceksen veya iPhone kullanıyorsan Android'le falan uğraşma, iPhone yolundan devam et benim gibi. 16e boş model alınmaz çok gereksiz. 16e alacak param olsa 2. el temiz 13 Pro bakarım.
İphone 13 alınmaz dostum, 16e'nin herşeyi daha iyi, insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ve kesinlikle alınmaz, hiçbir türlü bir alınabilirliği yok 16e varken.

Haklısınız hocam 16e daha mantıklı kalıyor 15'e göre o telefonun da kozmetiğini hiç beğenmemişimdir.

iPhone 13 alınmaz dostum, 16E'nin her şeyi daha iyi, insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ve kesinlikle alınmaz, hiçbir türlü bir alınabilirliği yok 16e varken.

En kötü bütçe arttırıp 2. el temiz 13-14 Pro alınır, eski diye çöp muamelesi çekmeyi bırakın. 16e modeli SE4 yerine çıktı. Sırf 16 serisinden olup güncel diye alınmaz. Hadi en fazla 2 GB RAM ve 48MP kamerası var. iPhone 13 Pro'nun kamerası da 14 Pro'dan iyi çekiyor, her şey MP değil. MP bakacaksak Xiaomi'nin güya 250MP telefonları var hangisi düzgün çekiyor? Pro modelle base hiç karşılaştırılamaz bile. iPhone 13 sıfır alınmaz şu piyasada orası ayrı, 2. elde temizini alırsın en az 2 yıl daha rahatça iş görür. Telefon alırken 2. elde piyasası var mı diye bakacaksın eğer varsa tutuluyor demektir. 2 model aşağı telefon alırken 2. el bakarsın sıfırını zaten almak mantıksız.

En kötü bütçe arttırıp 2. el temiz 13-14 Pro alınır, eski diye çöp muamelesi çekmeyi bırakın. 16e modeli SE4 yerine çıktı. Sırf 16 serisinden olup güncel diye alınmaz. Hadi en fazla 2 GB RAM ve 48MP kamerası var. iPhone 13 Pro'nun kamerası da 14 Pro'dan iyi çekiyor, her şey MP değil. MP bakacaksak Xiaomi'nin güya 250MP telefonları var hangisi düzgün çekiyor? Pro modelle base hiç karşılaştırılamaz bile. iPhone 13 sıfır alınmaz şu piyasada orası ayrı, 2. elde temizini alırsın en az 2 yıl daha rahatça iş görür. Telefon alırken 2. elde piyasası var mı diye bakacaksın eğer varsa tutuluyor demektir. 2 model aşağı telefon alırken 2. el bakarsın sıfırını zaten almak mantıksız.

16e varken 13 Pro'da alınmaz, 14 Pro'da alınmaz, hiçbirisi alınmaz.

Sadece 13'ün ikinci eli alınabilir 22-23 civarına varsa, kaydadeğer bir fiyat avantajı oluyor. 13Pro 14 Pro vs zaten ikinci el haliyle 16E'ye yaklaşıyor fiyat olarak 16e varken ASLA alınmazlar. ASLA. Bataryası yarısı kadar ''BELKİ'' gider o 2. el Pro cihazın, ana kamerasının da 16eden daha iyi çekip çekemeyeceğide meçhul, bence çekemez, test etmek gerekiyor.

120Hz isteniyorsa iPhone 17 alınmalı, para yetmiyorsada ya 60Hz IPhone ya da Android cihaz alınmalı, sırf 120Hz diye pili yarım gün giden 2. el 2 sene sonra güncelleme almayacak cihaza 40 bin VERİLMEZ.

Son düzenleme:
Bu konuda size katılıyorum. Normal şartlarda S24 almayı düşünüyordum. Ancak S24'te alsam 13'te alsam minimum 3 sene kullanacağım. 13 gerçekten alınabilecek bir telefon mu kısaca beni 3 bilemedin 4 sene rahatça götürür mü?
4 GB RAM'inden dolayı yetmiyor. Ben kasıyor diye 15'e geçtim. Birkaç seneye 15 de öyle olacak ama şu an iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı