iPhone 13 2025'te kullanılır mı?

egecCcCcCc

Picopat
Daha fazla  
Yazın telefon almayı planlıyorum. Çok param yok ama 3 yılda bir telefon değiştirmekten bıktım, o yüzden IOS'a geçiş yapacağım. 13 nasıldır? Kullanan varsa şarj süresi ne kadar günlük olarak? Sadece Instagram, TikTok, Reddit Twitter kullanıyorum. Kamerası gördüğüm kadarıyla iyi ama şarj süresi ile alakalı yakın tarihte bir paylaşım göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanılır kullanılmasına da daha iyi telefonlar var o fiyata.

Kullanıyorum şu an hala taş gibi çalışıyor fakat 13'ün altındaki modelleri düşünmeyin.

Yazın telefon almayı planlıyorum. Çok param yok ama 3 yılda bir telefon değiştirmekten bıktım, o yüzden IOS'a geçiş yapacağım. 13 nasıldır? Kullanan varsa şarj süresi ne kadar günlük olarak? Sadece Instagram, TikTok, Reddit Twitter kullanıyorum. Kamerası gördüğüm kadarıyla iyi ama şarj süresi ile alakalı yakın tarihte bir paylaşım göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Parasının telefonu değil. Uzun yıllar telefon değiştirmek istemeyen basit bir kullanıcıysanız bile 13 almak yerine S serisi Samsung cihazlara bakmanız çok daha iyi olur.

Hocam 29 Mart'ta kendim satın aldım. 10 günlük deneyimlerimi aktarmak isterim.

Şarj 20 olunca takıp 80 olunca çıkararak günde 8-9 saat ekran süresi alıyorum aktif kullanımda şu anlık.

Spotify, Netflix, TikTok, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları kullanıyorum. Oyun oynarsanız bu kadar ekran süresi vereceğini düşünmüyorum.

Tek fark ettiğim şey Spotify arka planda çalışırken gereksiz fazla şarj yiyor.

Netflix'te 20-25 dakikalık bir bölüm izlediğimde şarjım %4-%5 civarlarında eksiliyor.

Şu anlık memnunum ama önceki telefonum 5000MAH olduğu için alışmakta güçlük çekiyorum.

Ama gayet taş telefon özellikle Android'den sıkıldıysanız geçmenizi öneririm. 60 Hz olayı kasıyormuş gibi hissettirmiyor.

Mesela bugünden örnek vereyim;

Sabah saat 9'da 48 şarj ile başladım güne. Saat 12 gibi şarjım 20 olmuştu. Saat 1.30'da şarjımı %80e getirdim ve saat şu an 22:26 şarjım 22. Ekran kullanım sürelerim ise bugün için

1sa 14dk Instagram
2sa 44dk WhatsApp
2sa 7dk Spotify (arka planda)
51dk Netflix
44 Dakika TikTok
15 Dakika Twitter

Kamera konusunda da 14'e göre biraz geride ama bence gayet tatmin edici kötü değil. Çok profesyonel çekimler yapmayacaksanız günlük kullanımda her türlü iş yapar.

Son düzenleme:

Ben kullanıyorum iOS merakın varsa kullanılabilir. Android'de daha iyi seçenekler var ama şu an yaptığın işleri çok rahat götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı