iPhone 13 91% vs 99% Pil Sağlığı

Unntarned

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Meslek
Cybersecurity Engineer
Merhaba. 2. el iPhone 13 almayı düşünüyordum fakat 2 seçenek arasında kaldım. Konunun uzmanları yardımcı olabilir mi?
iPhone 13 128 GB 99% Pil Sağlığı
iPhone 13 256 GB 91% Pil Sağlığı

Aradaki performans farkı çok hissetirir mi? Oyun az oynuyorum, fotoğraf, videolar çekiyorum düzenli olarak ve sosyal medyayı kullanıyorum.

256 olanı alın.İphone se 2.nesil %80 pil ile arkadaşım bir günü çıkarıyordu.Tabi kullanıma bağlı bu işler ama iphone 13 çok rahat çıkarır.

Merhaba. 2. el iPhone 13 almayı düşünüyordum fakat 2 seçenek arasında kaldım. Konunun uzmanları yardımcı olabilir mi?
iPhone 13 128 GB 99% pil sağlığı.
iPhone 13 256 GB 91% pil sağlığı.

Aradaki performans farkı çok hissetirir mi? Oyun az oynuyorum, fotoğraf, videolar çekiyorum düzenli olarak ve sosyal medyayı kullanıyorum.

13 256 GB almanı tavsiye ederim. Senin yerinde olsam ikinci el 12 Pro kovalardım. Kamerası 13'ten kesinlikle daha iyi.

13 256 GB almanı tavsiye ederim. Senin yerinde olsam ikinci el 12 Pro kovalardım. Kamerası 13'ten kesinlikle daha iyi.
12 Pro'ya baktım fakat dizayn olarak 13'ü beğendim ve kamera özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece zoom özelliği kısıtlı 13'ün kamerasında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı