iPhone 13 alınır mı?

Düz iphone içi boş paket clio gibi.Şuan iphone 14 pro var düz 13 almam gider s23 alırım.Bu arada cihaz sorunlari için yazabilirsiniz öğrenciyken teknik serviste çalişmiştim
Mahallenin abisinin 14 prosunu elime aldığımda alev almisti bir an önce bıraktım. 70k nin hakkı nerede? 6S te ısınıyor deneyimledim, 11 de ısınıyor onu da deneyimleme şansım oldu, 14 pro da ısınıyor. Isınıyor oğlu ısınıyor. Adam sıfır kutusunu ben açtım iPhone 12'nin kurulum ekranında alev aldı diyor. Isınma sorunu dışı 10/10 cihaz lafım yok Apple'a para veriyorsan hakkını veriyor.

Anlatamayiz hocam düz modeller flagship olarak geçmmiyor. Apple bayisindeki adam bile 13 Pro düz 15'ten daha iyi diyor videosu vardi.

Tamam sen kullan armycik.

Şu kafadan bir çıkamadınız gerçekten 40-45 bin TL verip Android almaktansa düz model iPhone almak daha mantıklı.

Android olarak Samsung'dan başka pek seçenek yok zaten kalite olarak iyi. Apple'a ekran ve NAND satıyor Samsung'a leş diyen Apple'a da leş demiştir.

Samsung S serisi flagship yani amiral dediğimiz cihazlar.A serisini zaten bende önermiyorum

Bu konuda üst segment Android'ler daha iyi ısınma sorunları çok yok.

iPhone kadar uzun süre stabil performans vermiyorlar maalesef.
5 yıldır 2. El alınan S9 kullanan fotoğrafci arkadaşım harika işler çıkarıyor telefonla ve bir kez sıkıntı yaşadığını duymadım, görmedim. Biraz fanboyluk var sanırım.

5 yıldır 2. el alınan S9 kullanan fotoğrafci arkadaşım harika işler çıkarıyor telefonla ve bir kez sıkıntı yaşadığını duymadım, görmedim. Biraz fanboyluk var sanırım.

Telefonlar felaket kasıyor diyen yok zaten ufak tefek takılmalar ara sıra kasmalar oluyor IPhone'da bunlar olmuyor demek istediğim şey bu.

Şu kafadan bir çıkamadınız gerçekten 40-45 bin TL verip Android almaktansa düz model iPhone almak daha mantıklı.
Android kullanilan ara yüze ve işlemciye göre kalitesi değişir.Xiaomi ile samsung arasinda fark var Snapdragon 8 gen 3 ve adam akilli bir ara yüz mükemmeldir.İOS kaliteli fakat android kullanilan cihaza göre kalitesi artar

Telefonlar felaket kasıyor diyen yok zaten ufak tefek takılmalar ara sıra kasmalar oluyor IPhone'da bunlar olmuyor demek istediğim şey bu.
Hangi cihaz redmi note 9 mu sssggs.Bende se 2020 vari 2 yil önce kasim kasim kasiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…