iPhone kadar uzun süre stabil performans vermiyorlar maalesef.
Elimde S10 olmasa inanırdım. S23 ultradan S10'a düşüş yaşadım ona rağmen S10 beni idare ediyor oyun oynayabiliyorum kamerası fena değil arayüzde asla donmuyor.
iPhone kadar uzun süre stabil performans vermiyorlar maalesef.
Mahallenin abisinin 14 prosunu elime aldığımda alev almisti bir an önce bıraktım. 70k nin hakkı nerede? 6S te ısınıyor deneyimledim, 11 de ısınıyor onu da deneyimleme şansım oldu, 14 pro da ısınıyor. Isınıyor oğlu ısınıyor. Adam sıfır kutusunu ben açtım iPhone 12'nin kurulum ekranında alev aldı diyor. Isınma sorunu dışı 10/10 cihaz lafım yok Apple'a para veriyorsan hakkını veriyor.Düz iphone içi boş paket clio gibi.Şuan iphone 14 pro var düz 13 almam gider s23 alırım.Bu arada cihaz sorunlari için yazabilirsiniz öğrenciyken teknik serviste çalişmiştim
Anlatamayiz hocam düz modeller flagship olarak geçmmiyor. Apple bayisindeki adam bile 13 Pro düz 15'ten daha iyi diyor videosu vardi.
Tamam sen kullan armycik.
Hocam ben Android'den ve Google'dan kaçıyorum. Bloated hiçbir şeyi kullanmamaya çalışıyorum. Malzeme kalitesi olarak da uzun zamandır Samsung cihaz kullanmıyorum, zaten genel olarak Android cihazlardan ziyade direkt Samsung öneriyorum. Çoğu Android kullanan şirket düşük bütçeye yüksek performans sunmak için kalitesiz malzeme kullanıyor bence, modelden modele de değişir tabii. Çevremden gözlemlerim bu şekilde, belki de benim çevreme öyle denk gelmiştir, onlar iyi kullanamıyorlardır bilmiyorum.
Samsung S serisi flagship yani amiral dediğimiz cihazlar.A serisini zaten bende önermiyorumHocam ben Android'den ve Google'dan kaçıyorum. Bloated hiçbir şeyi kullanmamaya çalışıyorum. Malzeme kalitesi olarak da uzun zamandır Samsung cihaz kullanmıyorum, zaten genel olarak Android cihazlardan ziyade direkt Samsung öneriyorum. Çoğu Android kullanan şirket düşük bütçeye yüksek performans sunmak için kalitesiz malzeme kullanıyor bence, modelden modele de değişir tabi. Çevremden gözlemlerim bu şekilde, belki de benim çevreme öyle denk gelmiştir, onlar iyi kullanamıyorlardır bilmiyorum.
Mahallenin abisinin 14 prosunu elime aldığımda alev almisti bir an önce bıraktım. 70knin hakkı nerede? 6S te ısınıyor deneyimledim, 11 de ısınıyor onu da deneyimleme şansım oldu, 14 Pro da ısınıyor. Isınıyor oğlu ısınıyor. Adam sıfır kutusunu ben açtım iPhone 12'nin kurulum ekranında alev aldı diyor. Isınma sorunu dışı 10/10 cihaz lafım yok Apple'a para veriyorsan hakkını veriyor.
5 yıldır 2. El alınan S9 kullanan fotoğrafci arkadaşım harika işler çıkarıyor telefonla ve bir kez sıkıntı yaşadığını duymadım, görmedim. Biraz fanboyluk var sanırım.iPhone kadar uzun süre stabil performans vermiyorlar maalesef.
Şu kafadan bir çıkamadınız gerçekten 40-45 bin TL verip Android almaktansa düz model iPhone almak daha mantıklı.
5 yıldır 2. el alınan S9 kullanan fotoğrafci arkadaşım harika işler çıkarıyor telefonla ve bir kez sıkıntı yaşadığını duymadım, görmedim. Biraz fanboyluk var sanırım.
Android kullanilan ara yüze ve işlemciye göre kalitesi değişir.Xiaomi ile samsung arasinda fark var Snapdragon 8 gen 3 ve adam akilli bir ara yüz mükemmeldir.İOS kaliteli fakat android kullanilan cihaza göre kalitesi artarŞu kafadan bir çıkamadınız gerçekten 40-45 bin TL verip Android almaktansa düz model iPhone almak daha mantıklı.
Hangi cihaz redmi note 9 mu sssggs.Bende se 2020 vari 2 yil önce kasim kasim kasiyorduTelefonlar felaket kasıyor diyen yok zaten ufak tefek takılmalar ara sıra kasmalar oluyor IPhone'da bunlar olmuyor demek istediğim şey bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.