iPhone 13 alınır mı?

4 aydır kullanıyorum pil sağlığım 99'a düştü bile. Bende senin gibi elime düzgün bir telefon falan alayım diye girmiştim işe. Vallahi tamamen hevesmiş 13-14-15 hiç fark etmez. Evet kaliteli hissettiriyor falan ama hiçbir olayı yok. Aynı paraya git güzel bir Samsung vs. al, daha dolu telefonlar al. Kamera olarak da asla beklediğim kadar iyi değil.

Ben Android sıkıldığım için almayı düşünüyorum iOS geçmek istiyorum hocam ondan alacağım hiç iOS kullanmadım biraz da merak bir de kendime hediye almak istiyorum :D

Kanka 14 de alabilirim işe girim bir para biriksinde alırsan benimle paylaşır mısın durumu.

Samsung'da olabilirde heves biraz da iPhone.

14'te 13'te base oldugu icin cop. Oyun oynayacaksan minimum 13 Pro alacaksin dostum. 14 Plus falan da kurtarmaz oyun icin, ya Android alacaksin ya da 13 Pro+ bir Pro model alacaksin.

Yani alınır mı? Hocam?
13 kullanıyorum. Dışarda çok gezen birisiysen mobil veriyle max 4 saat kullanabiliyorsun. Pil sağlığım 99, 13 eylül 2024 te almıştım. 5 ayda 1 pil düştü. Şarz dışı sıkıntısı yok. Aşırı ısınıyor şarj olurken ya da uzun kullanımda isiyorsan reels izle. IOS 18.3.2 ye güncellediğimde telefon hakkın rahmetine kavuştu zaten. Alacaksanız güncelleme yapmayın rahatınıza bakın.

Merhaba herkese iyi sosyaller dilerim arkadaşlar ben Samsung A03s model telefon kullanıyorum ve Android'den sıkıldığım için iPhone kullanmak istiyorum A101'e girip biraz para biriktirip iPhone 13 almayı düşünüyorumda değer mi kamera önemli benim için oyunda oynamayı düşünüyorum PUBG tarzı ve Stardew Valley tarzı kısaca iPhone 13 2025 yılında alınır mı?

İlla iPhone istiyorsanız alınır. Ama aynı fiyata S24 FE var. Oda tercih edilebilir.

Ne kadar bütçeniz var?

Şu an yok A101 ve BİM'e başvuru yaptım kuzenimde A101 de çalışıyor 4 ay oldu o başlayalı 2 ay çalışıp iPhone 14 aldı bizide heveslendirdi ve A03sde kasıyor istediğim gibi çalışmıyor.

A70'ten geçtim ilk geçişte alışmak epey zor yaklaşık 3 aydır falan kullanıyorum deneyimlerim şunlar:
Klavyesi inanılmaz kötü
Her bildirimde ekran LÖP diye açılıyor samsung gibi küçük pop-up yok
Kamerası inanılmaz iyi
İnanılmaz akıcı ve stabil arayüz
Ekranda gayet iyi
Edit: En önemlisi bataryası beni şakasız 2 gün götürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı