iPhone 13 alınır mı?

35k verip 4 yıl öncesinin telefonunu almak tamamen mantıksız. Yerinizde olsam Mi14T pro alırdım.
Hem ekran,hem kamera,hem performans hem de pil süresi olarak iphone 13 ü katlıyor.
Hocam cihaz 27k ve pili yüzde 99 , yurtiçi. Ondan düşünüyorum mantıklı derse çoğunluk yarın alacağım bu fiyata kaçmaz bence.

@Blackbeard

@VP67 @lalo1sal

Hocam iphone dışı telefon alınmaz. Bak PC olsa elli tane marka var tartışırız ama telefonda tek marka iphone
Sonra fanboy deyince kızıyorsunuz.
Yeni telefonların amiral sınıfında artık farklar gözle görülmeyecek kadar az. Ne ios eski stabil ios, ne de Android eski kullanışsız Android.

Sonra fanboy deyince kızıyorsunuz.
Yeni telefonların amiral sınıfında artık farklar gözle görülmeyecek kadar az. Ne ios eski stabil ios, ne de Android eski kullanışsız Android.
Kral bak androidde kullandım iphone’da kullandım. Bana gelipte Fanboy deme. İphone güvenlikten tut diğer bir çok özelliğiyle parasını kuruşu kuruşuna hak eden bir telefon. İphone’nun kendi içinde sayamayacağım bir çok gündelik hayatta işe yarayan özelliği var. Samsung cihazlar benim gözümde 3 yılda ölme garantili. Hepsini geçtim android İOS kadar güncelleme veriyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı