iPhone 13 alınır mı?

Hocam cihaz 27k ve pili yüzde 99 , yurtiçi. Ondan düşünüyorum mantıklı derse çoğunluk yarın alacağım bu fiyata kaçmaz bence.

@Blackbeard

@VP67 @lalo1sal
Pil değiştirilmiş.

Düz modeli asla alınmaz Samsung'a'da sakın diyeyim bakma şimdiden senin bütçendekiler eskimeye başladı iPhone 12Pro veya 12Pro Max gayet iyi tercih.
12 Pro Max alınmaz, Samsung S22 ve üstü alınır.

Samsung S22 eskidi artık en az S24 Android hızla eskir.

S22 ile S24 arasinda daglar kadar fark var. Yazilim olarak oldukca gelisti One UI. S22 guncelleme omrunu bitirmek uzere. Ayroyeten isinma sorunlu bir islemci ve kotu bir batarya ile geliyordu. S23 serisinden sonra bu sorunlar bitti.

Kral bak Android'de kullandım IPhone'da kullandım. Bana gelip de fanboy deme. iPhone güvenlikten tut diğer birçok özelliğiyle parasını kuruşu kuruşuna hak eden bir telefon. IPhone'nun kendi içinde sayamayacağım birçok gündelik hayatta işe yarayan özelliği var. Samsung cihazlar benim gözümde 3 yılda ölme garantili. Hepsini geçtim Android iOS kadar güncelleme veriyor mu?

Samsung'un 7 yil guncelleme garantisi var yani evet fazlasiyla guncelleme veriyor. Hangi üst seviye kaliteli bir Android amiral gemisi şu an 3 yilda olme garantili gosterir misin bana yada bir test veya kaynak paylasirmisin. Ki IPhone'unda guvenlik konusunda kotu bir gecmisi var. ICloud'un ne kadar sorunlu bir gecmisi oldugu bir gercek diyebilirim. Samsung'un guvenlik yazilimi Knox'un asla bir eksisi yok. Yapay zeka ve gundelik kullanimda da Samsung daha dolu.

Samsung'un 7 yil guncelleme garantisi var yani evet fazlasiyla guncelleme veriyor. Hangi üst seviye kaliteli bir Android amiral gemisi şu an 3 yilda olme garantili gosterir misin bana yada bir test veya kaynak paylasirmisin. Ki IPhone'unda guvenlik konusunda kotu bir gecmisi var. ICloud'un ne kadar sorunlu bir gecmisi oldugu bir gercek diyebilirim. Samsung'un guvenlik yazilimi Knox'un asla bir eksisi yok. Yapay zeka ve gundelik kullanimda da Samsung daha dolu.
İphone 6s’e 3–4 hafta önce güvenlik güncellemesi geldi. Telefon tam 10 yıllık

Kral bak androidde kullandım iphone’da kullandım. Bana gelipte Fanboy deme. İphone güvenlikten tut diğer bir çok özelliğiyle parasını kuruşu kuruşuna hak eden bir telefon. İphone’nun kendi içinde sayamayacağım bir çok gündelik hayatta işe yarayan özelliği var. Samsung cihazlar benim gözümde 3 yılda ölme garantili. Hepsini geçtim android İOS kadar güncelleme veriyor mu?
İşte Bilmeden konuşuyorsun. Eşimde 4buçuk yıldır S21U var yeni güncelleme aldı hala taş gibi. Kızımda iphone12 var 3 yılda pili öldü desem yeridir. Ekran cort , telefon düşmeye karşı çok hassas. kılıfı olduğu halde düştü ve ekranı gitti. tamir ettirdim. Şimdi nezaman baksam telefon şarjda. Yani canlı karşılaştırma yaptığımda S21U nun yanında sağlamlık, ve pil ömrü bakımından iphone inanılmaz eksi bu yönde.
Evde kızıma ait iphone8, iphone XSMAX ve iphone 12 var. Ve şimdi doğum gününde iphone16 alacağım. Fakat Baktığımda düz iphone modellerinin kalitesinin yerlerde olduğunu rahatça söyleyebilirim.

Türkiyede kesinlikle parasını hakeden bir telefon değil iphone. Düz modeller alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı