iPhone 13 alınır mı?

iPhone 13'te oynatabiliyor zaten, hiçte abartıldığı kadar sıcak değil hemde. Konu sahibi ne için kullanacağını bilmiyor mu birde? Orada hafif ve ofis laptopları için demişim birde oyuncu laptopları 2.5 kilodan fazla neredeyse.
Laptopların arasındaki kilo farkı ile telefonlar arasındaki bir mi ? Konuyu saptırma.

O zaman neden ilk mesajlarda "iPhone düz modelleri oyun için üretilmedi" yazdın? Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. Ayrıca sen kabul etsen de etmesen de bu telefonun ısınma sorunu var. O kadar kişi bu sorunu yaşamış ama sen yaşamamışsın yani sorunlu değilmiş. Yersen. Klasik bir elma fanboyusun. Bizi kandıramazsın. Ayrıca laptop diyerek de konuyu saptırma. Bundan önce de aynı konular üzerinden bir arkadaşımla tartışmıssın. Orada da haksız çıkınca konuyu saptırmışsın. Yemezler.
Çelişmek? Oyun için üretilmek başka oyun oynatabilmesi başka. Algılama olarak büyük bir problemin var gibi görüyorum. Isınma problemi varsa teknik bir açıklama göstermeni bekliyorum adı üstünde kronik bu direkt üretim hatası veya mühendislik hatasına girer, bana farklı cihaz verecek halleri olmadığı için benimde yaşamam gerek. İşletim sistemi versiyonu gibi etkileride olabilir bunların. iOS 26 mesela cihazların sistem kararlılığını etkiliyor şu an. iOS 17 ve 18 ile cihaz çok daha iyi hale geldi zaten cihaz. Konuyu saptırmak değil yürütülen mantığın ne kadar mantıksız olduğunu belirttim. Apple fanı olduğum yok ki olsam şu an Apple kullanırdım.

Son düzenleme:
iPhone olduğu için özel bir beklenti varsa alan kişi üzülür. Onun dışında iPhone isteyen alabilir, 4 senelik ömrü var bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı