iPhone 13 almak için Vatan vs Trendyol

Hocam baktım da 100 TL fark var Trendyol'dan devam.

Fatura nasıl peki mesela magazada adıma fatura var ama webden nasıl olur bilmiyorum.

Tercihim beyaz hocam sag olun.

Trendyol'dan almayınn Trendyol'un kendisi özensiz ezik büzük gönderiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende yeni geçtim diyebilirim 13'e ancak bence Apple senin için zorunlu değilse ya da ekosistemin yoksa yapmayacaksan alma o fiyata daha iyi Android'ler var mesela Honor 400 Pro kendimde kullandım inanılmaz güzel kamera yüksek hızlı ekran (120Hz) 6000MAH uzun ömürlü batarya vs. sen düşün artık.

Bir de bunu değerlendirmeyi unutma ayrıca bence artık 13 almamak için sebep daha bu sene gelecek güncelleme ile 1 yıl desteği falan kalacak yanlış bilmiyorsam, ancak illa iPhone ise ya bunları göze alıp 13 alacaksınız ya da biraz uğraş yapar ama yurt dışı 16 Pro falan alabilirsiniz bu fiyat bandında.

Vatan zaten sağlam firma yanı Trendyol'da kargo çok güvenilir degil 1000TL daha verip garantılı sağlam bir şey alabilirsin elden zaten sorun cıkınca vatan her zaman arkasında. Faturalı garantili istiyorsan vatan istemiyorsan trendyol.

Gelse bile fatura mevzusu nasıl oluyor hocam?
Genelde kutu içinden ya da mailden geliyor ama bu konuda yine dediğim gibi en sıkıntısız Amazon.

En iyisi MediaMarkt'tan almak hatta mümkünse direkt gidip MediaMarkt'tan alın ancak illa sipariş edecekseniz Amazon'dan alın Apple'dan almak ile yarışır. Kargo güvenilirlik konusunda her zaman Amazon'dan alırım şu ana kadar hiç sıkıntılı gelmedi. Hatta dışındaki kargo kutusu bile sağlamdı hem de kendileri satıyorlar. Linkini de bırakacağım. Tek sıkıntı siyah rengin stoğu bitmiş ve birçok yerden de ucuz ama beyaz var şu anki bana sorarsan beyaz al. Siyah var bende. Kullanmasan bile güneşte ısınıyor.

Bunu okuyun isterseniz bir de:

Bir de bunu değerlendirmeyi unutma ayrıca bence artık 13 almamak için sebep daha bu sene gelecek güncelleme ile 1 yıl desteği falan kalacak yanlış bilmiyorsam, ancak illa iPhone ise ya bunları göze alıp 13 alacaksınız ya da biraz uğraş yapar ama yurt dışı 16 Pro falan alabilirsiniz bu fiyat bandında.

Hocam her seyi gectim kayıtlı parolalardır bilgilerimdir sırf 8000 fotograf 1000 video icin Android'e gecmem.

Genelde kutu içinden ya da mailden geliyor ama bu konuda yine dediğim gibi en sıkıntısız Amazon.

Bunu okuyun isterseniz bir de.

Hocam yurt dışı düz 16 30kya buldum sıfır kapalı kutu ama evdekiler 4 aydan dolayı önermiyor.

Hocam neden böyle düşünüyorsunuz Honor 400 Pro 13'ten çok daha önde performans olarak.

Hocam 200 GB'lık ICloud'um var 170i dolu gercekten her SE'yim orada yani 2020'den beri hiç sapmadım.

Hocam yurt dışı düz 16 30kya buldum sıfır kapalı kutu ama evdekiler 4 aydan dolayı önermiyor.

Dostum bende TR 13 var 16 Pro'ya o şekilde geçmeyi düşünüyorum bazen o değişiyor galiba nasıl oluyor bilmiyorum tam ama 16 14 ay olabiliyor ilkte. O neyse o mevzu dışı 8 ay kullanım sonrası internet paylaşımı ile yine devam edebiliyorsunuz. Yani 4 ay çok sıkıntı yaratmayacaksa çok yoğun kullanmıyorsanız bence uğraşılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı