iPhone 13 almak mantıklı mı?

Yanıtlar için teşekkürler. Aslında o daha ucuz - bu daha daha ucuz tarzı ayrımlara gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta ikisi de pahalı. S22 ve iPhone 13 için konuşuyorum.
Parayı vermişken en iyisini alayım diyorum bu da iPhone 13'e götürüyor direkt. iPhone 13 Pro alabilirsem onu da alabilirim ama Pro modelinde gelen ek özelliklere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. 120 Hz sanırım Pro modeli, tek dikkatimi çeken o. Bir tek onun için değer mi fazladan para vermek bilmiyorum. Zaten dediğim gibi, telefonu oyun oynamak, sosyal medyada gezmek gibi klasik şeyler için kullanırım. Sinematik mod gibi şeyler fazla bana :D. S22 alabilirken S21 FE'ye de gerek olduğunu düşünmüyorum. S22 varken eski kalıyor sonuçta. Samsung cihazlar hakkında haklısınız, performansı ilk zamanlar gibi olmuyor birkaç ay sonra. Bu da beni iPhone almaya çeken nedenlerden biri. Ama evde Samsung marka televizyon var, ara sıra ekran yansıtıp öyle kullanıyorum rahatça. iPhone geçince bunu yapamam sanırım. Anca bazı cihazlar alarak yapabilirim, değil mi?
iPhone 13 alıp yanına AirPods Pro alırım belki. Zaten uzun zamandır Samsung kullanıyorum dediğim gibi. Biraz değişim iyi gelir gibi. Tekrardan teşekkürler yanıtlarınız için, iyi akşamlar :). Son bir soru soracağım. iPhone 13 için renk önerisi de lazım. Yeşil, yıldız ışığı (beyaz) ve gece yarısı (siyah) renkleri arasında kaldım. Hangi rengi daha güzel görünüyor sizce?

Yeşil bayağı güzel duruyor tercih edebilirsiniz.

Tabii ki de hayır. iPhone 11 Pro almanızı öneririm. F/P öneriyorum bütçe fazla yüksek ve gereksiz olur bence ama karışamam. Ben olsam 11 Pro alırdım.

Tabii ki de hayır. iPhone 11 Pro almanızı öneririm. F/P öneriyorum bütçe fazla yüksek ve gereksiz olur bence ama karışamam. Ben olsam 11 Pro alırdım.

Direkt 11 aldım uğraşmadan ikinci ele girmek istemedim 13 le 11i de deneyimledim Apple Store'da telefonda üst düzey bir şey yapmayacağım için 11 yeterli geldi ve aldım. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı