iPhone 13 bataryası hangi marka alınmalı?

Rick Sanch

Centipat
Merhaba, yurt dışından almış olduğum iPhone 13 cihazıma orijinal servislerde batarya değişimi yapamıyorum, İstanbul'da değişim yapabileceğim öneriniz bir yer var mı? Ya da internetten belli bir marka alıp telefoncuda taktırmayı mı istemeliyim? Pil sağlığım 71 şu anda o yüzden en yakın zamanda değiştirmek istiyorum.

Merhaba, yurt dışından almış olduğum iPhone 13 cihazıma orijinal servislerde batarya değişimi yapamıyorum, İstanbul'da değişim yapabileceğim öneriniz bir yer var mı? Ya da internetten belli bir marka alıp telefoncuda taktırmayı mı istemeliyim? Pil sağlığım 71 şu anda o yüzden en yakın zamanda değiştirmek istiyorum.

Servis İşlemleri | Gürgençler buradan yapabilirsiniz orijinal ürün kullanıyorlar.

global sürüm olmadığı için mi yapmıyorlarmış? öyle diyorlardı da. yoksa global sürüm olduğu halde fatura vs olmadığı için mi? ne gibi sorunla karşılaştınız bende de yurtdışı iphone var da merak ettim
Servis İşlemleri | Gürgençler buradan yapabilirsiniz orijinal ürün kullanıyorlar.
hocam burası da orijinal apple servisi değil mi zaten arkadaşın işini burda da kabul etmeyebilirler

kendiniz yan sanayi alırsanız iyi olarak bildiğim woyax(deji) var.

Hocam FPPRO da orijinal Apple servis bataryası kullanıyorlar. Orada yaptırabilirsiniz.

Ucuza Deji alabilirsiniz ayarlarda uyarı verecektir. Orijinal için FPPRO'da yaptırabilirsiniz fakat fiyatlar biraz pahalı.

Arkadaşlar FPPRO bu orjinal ürünleri nasıl temin ediyor. Eskiden beri duyuyorum da birileri parçalanan kullanılmaz hale gelen cihazlardan alıyolar falan diyolardı ama sürekli öyle toplamaları imkansız. Amerikada falan apple kendi de satıyor artık dışarıya batarya değişimi için vs. ama Türkiye'de böyle bir servisleri yok diye biliyorum. Çinden mi ithalat ediliyor nasıl oluyor?
Ucuza Deji alabilirsiniz ayarlarda uyarı verecektir. Orijinal için FPPRO'da yaptırabilirsiniz fakat fiyatlar biraz pahalı.
Hocam FPPRO da orijinal Apple servis bataryası kullanıyorlar. Orada yaptırabilirsiniz.

Arkadaşlar FPPRO bu orijinal ürünleri nasıl temin ediyor. Eskiden beri duyuyorum da birileri parçalanan kullanılmaz hale gelen cihazlardan alıyolar falan diyorlardı ama sürekli öyle toplamaları imkansız. Amerika'da falan Apple kendi de satıyor artık dışarıya batarya değişimi için vs. ama Türkiye'de böyle bir servisleri yok diye biliyorum. Çin'den mi ithalat ediliyor nasıl oluyor?

Apple'dan aldıklarını söylediler. Nasıl olduğunu bizde bilmiyoruz.

çok fazla olumsuz yorum okudum onlar hakkında ,batarya değişimi için cihaz gönderip kasanın, ekranın vs. değişmesi gerektiğini söylüyorlarmış diye bu da kafamı kurcaladı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı