iPhone 13 beklenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla, git mi 11 Ultra, Realme X7 Pro, vivo X60 PRO gibi modeller varken bence alınmaz ama saygım sonsuz isteyen istediğini yapar.

Mantıklı olur.

Puanlar diye atmışsın da attığın site A10 Fusion'a A13 Bionic'ten daha çok puan vermiş
Android amiral gemisi kullanıyorum performans konusunda rezil hâle geldi resmen. Çevremde S7, S8/plus kullanan kişiler var aynı durumdan çok daha kötü derecede şikayetçiler. Ben S10e kullanıyorum. Takılmadan tut aşırı ısınmaya kadar var. 10000 bin TL IOS cihazı FHD veriyor ki istediğin gibi demişsin 2K'ya alınca batarya gitmeyecek? Kağıt üzerindeki süslü bir özellik sadece.

Site zaten ilk bulduğum site örnek için attım. Verdiği puanlar da ikili puanlar sanırım. Özelliklere bakarsan pek bir değişiklik yok küçük küçük değişiklikler. (MHz, çekirdek artışı gibi.) Şaşırıyorum böyle sorun yaşayan insanlara. Ben ne fazla ısınma, ne kasma ne çökme sorunu yaşadım bu güne kadar. S10e'de sorun yaşayan da var yaşamayan da, ama sorunlu bir cihaz zaten. Öbür cihazlarda düzgün kullanan kişiler sorun yaşamıyor. Son olarak, 2k ekran batarya ömrünü düşürüyor ama o kadar da değil. Günlük kullanımda FHD alırsın, film izlerken QHD yaparsın sorun yaşamazsın yani. Ben tamamen QHD kullanıyorum batarya bana yetiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…