iPhone 13 boya atması

Onurfa

Kilopat
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
1.515
Çözümler
3
Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 13 kullanıyorum lens koruyucu vardı çıkarttım attığım yerde boya atması var ne yapmam lazım araştırdım kronik vs yazıyor. Kafaya takan birisiyim bana yardımcı olun :D ( Fotoğraf işaretli yer)
 

Dosya Ekleri

  • 777777777777.png
    777777777777.png
    294,4 KB · Görüntüleme: 152
Yapılabilecek bir şey yok gibi, lens koruyucuların yapışkanları bazen zarar verebiliyor telefona, onun için hiç takmadım. Şahsen bende bu tarz şeyleri kafama takardım, biraz süre geçince çok üstünde durmazsın bence.
 
Bunda bir şey yok. Boya dökülmesi normal. Renk konusunda kullanılan malzemenin ham ana rengine en yakın rengi tercih edin. Mesela iPhone SE beyaz renk modeli beyaz boyanın altındaki malzeme rengi beyaz metal rengi.
Asıl olay kasa kılıfta yani sürekli sık sık temizleyin kasa be kılıf arasına biriken tozlar zamanla leke yapqcaktır.
Bir de sakın ama sakın kasaya kaplama yaptırmayın. Yaptırırsanız hatırlayın iPhone 6s 7 zamanlarını kılıfların arkası delikli logo görünsün diye sonra zamanla o kısımlarda renk değişiklikleri oluyordu aynı o şekilde olur kaplama ile.
 
Ben yapıştırmadım ne çizildi ne boya attı.
 
Tamamen kaplayan bir kılıf al ve takılma. Olan olmuş zaten aynısı bende de var benimki kırmızı renklerle alakalı abimde mavi var onda hiç bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı