iPhone 13 çok ısınıyor

Stair

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. 10 gün oluyor iPhone 13 aldım sıfır kapalı kutu 2-3 gün bir sıkıntı yoktu ama sonra şarjda aşırı ısınmaya başladı.%50'lerde çok ısınıyor sonra kendiliğinden soğuyor. Instagram'a TikTok'a girdiğimde de ısınıyor ilk günler böyle değildi sebebi. Nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önce hiç iOS bir cihaz kullandınız mı? Cihazın şu anki iOS sürümünden dolayı da aşırı ısınma problemi çekiyor olabilirsiniz, çok fazla sebep var. Detay vermeniz lazım.

Bundan önce hiç iOS bir cihaz kullandınız mı? Cihazın şu anki iOS sürümünden dolayı da aşırı ısınma problemi çekiyor olabilirsiniz, çok fazla sebep var. Detay vermeniz lazım.
yok ilk defa kullanıyorum önceden hiç kullanmadım bu tüm cihazlardaki genel sorun mu yoksa benim telefonda mı var yani servise götürmeli miyim internette çok birşey bulamadım ilk defa da kullanınca endişeliyim biraz.

IPhone'lar genel olarak sıcak çalışan cihazlar. Şarj olurken özellikle 5W üzerinde bir adaptör kullanıyorsanız daha da ısınması mümkün. Eğer bu ısınmanın performansa çok fazla etkisi bulunmuyorsa pek umursamanıza gerek yok.
Android'den iPhone'a geçtikten sonra ben de sıcaklığı tokat gibi yemiştim suratıma, oradan biliyorum.

IPhone'lar genel olarak sıcak çalışan cihazlar. Şarj olurken özellikle 5W üzerinde bir adaptör kullanıyorsanız daha da ısınması mümkün. Eğer bu ısınmanın performansa çok fazla etkisi bulunmuyorsa pek umursamanıza gerek yok.
Android'den iPhone'a geçtikten sonra ben de sıcaklığı tokat gibi yemiştim suratıma, oradan biliyorum.
telefon beklediğimden hızlı çalışıyor arka plan uygulama yenileyi kapatmama rağmen bile.Performans konusunda şikayetim yok ama ısınma konusu ne bileyim sanki bir yerde hata yapmışım gibi hissediyorum.Alışacağız artık bir şekilde.Teşekkür ediyorum hocam size de zaman ayırdığınız için iyi akşamlar

telefon beklediğimden hızlı çalışıyor arka plan uygulama yenileyi kapatmama rağmen bile.Performans konusunda şikayetim yok ama ısınma konusu ne bileyim sanki bir yerde hata yapmışım gibi hissediyorum.Alışacağız artık bir şekilde.Teşekkür ediyorum hocam size de zaman ayırdığınız için iyi akşamlar
bu arada şarjının hızlı bitmesi normal mı 15-18 saat dayanıyor arada oynamama rağmen.

Telefon beklediğimden hızlı çalışıyor arka plan uygulama yenileyi kapatmama rağmen bile. Performans konusunda şikayetim yok ama ısınma konusu ne bileyim sanki bir yerde hata yapmışım gibi hissediyorum. Alışacağız artık bir şekilde. Teşekkür ediyorum hocam size de zaman ayırdığınız için iyi akşamlar.

Bu arada şarjının hızlı bitmesi normal mı 15-18 saat dayanıyor arada oynamama rağmen.

Pil süresi normal ama içiniz rahat etmiyorsa Apple destek ile görüşebilir veya servise gidebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı