iPhone 13 ekran değişimi yapma

merttg

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 13 cihazımı yaklaşık iki üç ay önce yere düşürdüm üstünde bir piksel çıktı. Sorun etmediğimden bıraktım bir hafta önce ise ekran tamamen bozuldu dookunmatiği vs. Telefonu aldığım çocuğa gittim ekranı bozulmuş dedi orijinal ekran değişimi yaptı 9500TL ücret ödedim. Ancak ekranda sıkıntılar var. Dokunmatiğinde hafif bir gecikme var. Normalde. Pek anlaşılmıyor ancak oyunlarda falan bayağı belli oluyor telefondan oyun oynayamaz hale geldim. Hızlı yazı yazan biriyim hızlı yazdığımda ise klavye kullanılmaz hale geliyor. Yarım saatte bir telefon titremeye donmaya başlıyor 7 8 saniye. Sürüyor. Normal hızlıca yazmaya çalıştığımda yazılar bu şekil oluyor: Merhaba. Ben Ahmet. Kısacası ekran ya tıklamıyor ya da. İki kere. Tıklıyor. Çocuğu aradım sonuçta telefonun kendi parçası olmayan bir şey taktığımız için normal olduğunu söyledi Bu normal midir arkadaşlar. Apple'ın kendi servisinde ekran değişimi yapsak yine aynı sorun olacağını söyledi. Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 cihazımı yaklaşık iki üç ay önce yere düşürdüm üstünde bir piksel çıktı. Sorun etmediğimden bıraktım bir hafta önce ise ekran tamamen bozuldu dookunmatiği vs. telefonu aldığım çocuğa gittim ekranı bozulmuş dedi orijinal ekran değişimi yaptı 9500TL ücret ödedim. Ancak ekranda sıkıntılar var. Dokunmatiğinde hafif bir gecikme var. Normalde. Pek anlaşılmıyor ancak oyunlarda falan bayağı belli oluyor telefondan oyun oynayamaz hale geldim. Hızlı yazı yazan biriyim hızlı yazdığımda ise klavye kullanılmaz hale geliyor. Yarım saatte bir telefon titremeye donmaya başlıyor 7 8 saniye. Sürüyor. Normal hızlıca yazmaya çalıştığımda yazılar bu şekil oluyor: Merhaba. Ben Ahmet. Kısacası ekran ya tıklamıyor ya da. İki kere. Tıklıyor. Çocuğu aradım sonuçta telefonun kendi parçası olmayan bir şey taktığımız için normal olduğunu söyledi bu normal midir arkadaşlar. Apple'ın kendi servisinde ekran değişimi yapsak yine aynı sorun olacağını söyledi. Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

Apple'in kendi servisinde degisim yaparsaniz aynisi olmaz hocam. Sonucta orijinal ekran kullanirken bir sıkıntı yoktu. Apple servisinde de orijinal ekran ile degisim yapacaklar.

iPhone 13 cihazımı yaklaşık iki üç ay önce yere düşürdüm üstünde bir piksel çıktı. Sorun etmediğimden bıraktım bir hafta önce ise ekran tamamen bozuldu dookunmatiği vs. telefonu aldığım çocuğa gittim ekranı bozulmuş dedi orijinal ekran değişimi yaptı 9500TL ücret ödedim. Ancak ekranda sıkıntılar var. Dokunmatiğinde hafif bir gecikme var. Normalde. Pek anlaşılmıyor ancak oyunlarda falan bayağı belli oluyor telefondan oyun oynayamaz hale geldim. Hızlı yazı yazan biriyim hızlı yazdığımda ise klavye kullanılmaz hale geliyor. Yarım saatte bir telefon titremeye donmaya başlıyor 7 8 saniye. Sürüyor. Normal hızlıca yazmaya çalıştığımda yazılar bu şekil oluyor: Merhaba. Ben Ahmet. Kısacası ekran ya tıklamıyor ya da. İki kere. Tıklıyor. Çocuğu aradım sonuçta telefonun kendi parçası olmayan bir şey taktığımız için normal olduğunu söyledi bu normal midir arkadaşlar. Apple'ın kendi servisinde ekran değişimi yapsak yine aynı sorun olacağını söyledi. Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

Piyasa da Apple orijinal ekran diye geçenler aslında şöyle; ekranın alt katmanı yani görüntüyü aktaran katman orijinal, üstteki katman yani dokunmatik katmanı değişmiş ya da ekran filmi değişmiş ekrandır. Bu dokunmatikte sorun yaratmaz. Ama kötü ekran takarlarsa tabii sorun yaratır.

Piyasa da Apple orijinal ekran diye geçenler aslında şöyle; ekranın alt katmanı yani görüntüyü aktaran katman orijinal, üstteki katman yani dokunmatik katmanı değişmiş ya da ekran filmi değişmiş ekrandır. Bu dokunmatikte sorun yaratmaz. Ama kötü ekran takarlarsa tabii sorun yaratır.
ben sordum gene ısrarla orjinal ekran taktığını söylüyor benim anlamadığım ekran değişiminden sonra normal şartlarda bir fark olmaması gerekmez mi? sonuçta apple ın kendi ürününü takıyorlar

Apple'in kendi servisinde degisim yaparsaniz aynisi olmaz hocam. Sonucta orijinal ekran kullanirken bir sıkıntı yoktu. Apple servisinde de orijinal ekran ile degisim yapacaklar.
orjinal taktık diyorlar

Ben sordum gene ısrarla orijinal ekran taktığını söylüyor benim anlamadığım ekran değişiminden sonra normal şartlarda bir fark olmaması gerekmez mi? Sonuçta Apple'ın kendi ürününü takıyorlar.

Orijinal taktık diyorlar.

Apple disari parca vermiyor diye biliyorum yan sanayidir.

Ben sordum gene ısrarla orijinal ekran taktığını söylüyor benim anlamadığım ekran değişiminden sonra normal şartlarda bir fark olmaması gerekmez mi? Sonuçta Apple'ın kendi ürününü takıyorlar.

Orijinal taktık diyorlar.

Orijinal denilenin aslında nasıl olduğunu anlattım. Üstündeki ekranı görmeden orijinal mi yoksa yan sanayi ( kötünü kötüsü belki de yani bir sürü türevi var.) Mi bir şey diyemiyorum. True Tone çalışıyor mu? 3U Tools'a bağla cihazı ekranına orijinal mi diyor yoksa değişmiş mi diyor? Ayarlar hakkında kısmında ekran değişti yazısı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı