iPhone 13 vs iPhone 14

Hocam ben iPhone 13 yurt dışı 100% pil almayı düşünüyorum arkadaş yardımcı olabilir mi?
Geldim hocam, sorularınızı alabilirim.

1 ya da 2 ay içinde telefonumu değiştireceğim. Şu anda Oppo Reno 6 kullanıyorum. iPhone 14 almak istiyorum ama aşırı olmasa da 13 ile arasında fiyat farkı var ve bu fiyat farkına değer mi emin değilim. Hangi modeli alırsam da alayım 128 GB olanı almayı düşünüyorum. Bir de telefonu aldıktan sonra uzun süre kullanmayacağım. 1 yıl sonra 15 ya da 16 ya geçme fikrim var.

iPhone 14, Apple'ın aklımızla dalga geçtiği model. Fazladan 2 GB RAM artısı olan bir iPhone 13. 2. el düşünürsen 13 Pro öneririm. iPhone kullandığını anlarsın. 13 Pro ile ne düz 14'ün ne düz 13'ün kıyası dahi olmaz. Madem 1 sene sonra değiştireceksin. Yurt dışı da alsan zaten ağustos 2025'e kadar kullanabileceksin. Bir şeyle uğraşmayacaksın yani. Şu an o bütçelerle 16 Pro alabiliyorsun yurt dışı olarak. Hatta büyük istersen 16 Pro Max bile alabilirsin. Seneye de yine yurt dışı 17 Pro serisinden devam edersin. 16 Pro varken, dandik düz 13 ve 14'ü kullanmayı seçmek...

Hocam iPhone 13 yurt dışı sıfır cihaz almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum sizin önerdiğiniz güvenli bir yer var mı bir de mesela çift SIM aldım 4+4 kullandım bitti 4 ay daha uzattırsam bir sorun olur mu?

Bulunduğunuz ildeki telefonculardan alabilirsiniz özel olarak önerdiğim bir yer yok. 4 ay uzatma riskli. BTK fark ederse iPad sahibi olursun o saatten sonra. Eski bir 6S-SE1 ile arama yönlendirme ile kullanmanızı öneririm son 4 ay.

Bulunduğunuz ildeki telefonculardan alabilirsiniz özel olarak önerdiğim bir yer yok. 4 ay uzatma riskli. BTK fark ederse iPad sahibi olursun o saatten sonra. Eski bir 6S-SE1 ile arama yönlendirme ile kullanmanızı öneririm son 4 ay.
Teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum. Peki hocam 13 alınır mı? Değer mi? Bütçem buna yetiyor şu anlık.

Teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum. Peki hocam 13 alınır mı? Değer mi? Bütçem buna yetiyor şu anlık.

Alınmaz. O paraya da değmez. Düz model iPhone yurt içi, dışı fark etmeksizin alınmaz. Bütçenizi artırın.

Bütçe varsa Pro almanı tavsiye ederim fakat 1 yıl kullanacakmışsın 1 yıl kullanacağın için çok sorun olmaz çok para harcamak istemiyorsan düz alabilirsin kamera ile çok işin varsa 14 öneririm kamera olarak bir tık daha iyi ve ikinci elde daha değerli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı