neext34
Decapat
Yurt dışı düşünürseniz @KİNGSEMİH yardımcı olabilir.
Hocam ben iPhone 13 yurt dışı 100% pil almayı düşünüyorum arkadaş yardımcı olabilir mi?
Yurt dışı düşünürseniz @KİNGSEMİH yardımcı olabilir.
Bilgi verebilir @KİNGSEMİHHocam ben iPhone 13 yurt dışı 100% pil almayı düşünüyorum arkadaş yardımcı olabilir mi?
Geldim hocam, sorularınızı alabilirim.Hocam ben iPhone 13 yurt dışı 100% pil almayı düşünüyorum arkadaş yardımcı olabilir mi?
1 ya da 2 ay içinde telefonumu değiştireceğim. Şu anda Oppo Reno 6 kullanıyorum. iPhone 14 almak istiyorum ama aşırı olmasa da 13 ile arasında fiyat farkı var ve bu fiyat farkına değer mi emin değilim. Hangi modeli alırsam da alayım 128 GB olanı almayı düşünüyorum. Bir de telefonu aldıktan sonra uzun süre kullanmayacağım. 1 yıl sonra 15 ya da 16 ya geçme fikrim var.
Geldim hocam, sorularınızı alabilirim.
Hocam iPhone 13 yurt dışı sıfır cihaz almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum sizin önerdiğiniz güvenli bir yer var mı bir de mesela çift SIM aldım 4+4 kullandım bitti 4 ay daha uzattırsam bir sorun olur mu?
Teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum. Peki hocam 13 alınır mı? Değer mi? Bütçem buna yetiyor şu anlık.Bulunduğunuz ildeki telefonculardan alabilirsiniz özel olarak önerdiğim bir yer yok. 4 ay uzatma riskli. BTK fark ederse iPad sahibi olursun o saatten sonra. Eski bir 6S-SE1 ile arama yönlendirme ile kullanmanızı öneririm son 4 ay.
Teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum. Peki hocam 13 alınır mı? Değer mi? Bütçem buna yetiyor şu anlık.
Alınmaz. O paraya da değmez. Düz model iPhone yurt içi, dışı fark etmeksizin alınmaz. Bütçenizi artırın.
Aynen öyle diyorum.Ona göre de iPhone 14 de alınmaz sırf 2 GB RAM için öyle değil mi hocam? Yani diyorsunuz ki Pro, Pro Max modellere yönelin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.