iPhone 13 hakkında düşünceleriniz

Telefon alacak olsam 256 GB'lık bir 13 Pro'ya da Pro Max alırdım. Ne yazık ki o kadar param yok. Batarya anlamında geliştirildiğini gördüm lansmanda. Aynı şekilde A15 Bionic işlemcisi de fena durmuyor. Ama benim gördüğüm Apple İphone X serisinden sonra çok büyük bir yenilik yapamadı (Bilmeyenler için İphone X ile beraber çentik, Face ID, çerçevesiz ekran gibi özellikler geldi). Yani işte, klasik lansman.

iPhone X çentiğine devam mı ediliyor?
@st_140523 niye hahaha attınız? Çentik kısmına bakamadım.
%20 küçülmüş.
Her türlü satın alacak fanatikler de olduğu için artık sorun etmiyorlardır yeniliği. Kimi adam o telefonların bir tane adam akıllı özelliğini kullanmıyor ama gösterişli biridir ya kendisi. Neyse bunları geçtim. Parmak izinin gelmesi iyi olmuş. Çevremdekiler maske ile sorun yaşıyordu. Tasarımını 3 nesildir beğenmiyordum zaten hala aynı. Çentik küçülmesi iyi tabii. Aşırı büyük bir yenilik yok zaten.
Hangi parmak izi hocam?

İphone 11'i olup 13'e geçmek saçmalık bence. Zaten 11 6-7 yıl güncelleme alacağı için geçmek mantıksız olur. Zengin olan adam tabii takmaz bunu. Bizim gibiler bir telefonu 4-5 yıl kullanır. :(
13'te çok değişen bir şey yok. Kamera tasarımı dışında. :D

Yeni kamera modu ve Pro serilerine gelen 120 Hz dışında bir özellik göremedim. A14 zaten çok iyidi A15 daha ne kadar iyi olabilir bilmiyorum. Çentiğin küçülmesi de gereksiz. Tamamen kalkmadığı sürece video izlerken 12'ye göre fazladan görebileceğin bir kaç piksel dışında bir olayı yok, "yenilik" işte güya.
Ayrıca 13'deki kameraların çapraz olması beni cihazdan tamamen soğuttu, çok çirkin duruyor bence.
12 almayı tercih ederim.

1631721940238.png

20b1c80d4a74b5e52b751bca570eb566f5db826e.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bildiğiniz üzere dün akşam iPhone 13 serisi tanıtıldı. Peki sizin bu seri hakkındaki olumlu veya olumsuz düşünceleriniz neler?

Bana göre IPhone'ye verdiğin paranın %40'ı özelliklerine %30'u adına %30u kamerasına gidiyor Samsung Huawei Xiaomi almak daha mantıklı türkiyedeyiz zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı