iPhone 13 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan HmK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 460
Merhaba iyi sosyaller. 10 senedir Android kullanıyorum ve artık iOS denemek istiyorum. iPhone 13 hâlâ alınır mı? Güncelleme alma bakımından nasıl olur güncelleme almamaya başlayınca sorun olur mu? Yavaşlama kamera kalitesi düşmesi ve pil sağlığı üzerinde?

Gidip S24 almak varken neden iPhone 13 hocam? Cihazin bir artısı kalmadı artık. Alacaksaniz 13 Pro almanızı öneririm. S24FE bile kamera harici daha ustun bir cihaz.

Evet 3 yil sonra da aglarsiniz telefon kasiyor diye.

Satayım desen satilmaz bile.

Hangi 3 senelik s serisi kasıyor gosterir misin? S6 S7'yi hala kullananar var. S20 Ultra hala ilk gunku performansini koruyor.

İlk çıktığındaki kamerası ve performansı yok zaten şu an. Güncelledikçe bunlar daha da düşer. Son derece düşük parlaklığa sahip olması,60hz ve çentikli olması, telefoto olmaması bugünün çağında çok büyük eksiler.
İlla iPhone istiyorsanız yurt dışı 15 Pro, 15 Pro Max düşünebilirsiniz o paraya. Kayıtsız kullanım şeklini anlatırım isterseniz. Ya da S23 alın geçin direkt.

Merhaba iyi Sosyaller. 10 senedir Android kullanıyorum ve artık iOS denemek istiyorum. iPhone 13 hâlâ alınır mı? Güncelleme alma bakımından nasıl olur güncelleme almamaya başlayınca sorun olur mu? Yavaşlama kamera kalitesi düşmesi ve pil sağlığı üzerinde?

Kameradan beklentiniz yoksa alın. Yoksa Samsung'un S serileri iyi iş çıkarıyor kamerada. Sıfır IP13 alan arkadaşım elinde şarj aleti ile geziyordu. Batarya ne kötü ne de iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı