iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
30000
Oyun cihazı olarak başka bir ürün alacağım her şeyin yerinde olmasını seviyorum işimi yaparken oyun oynama rahatlığına erişmek işimi yapmamı engelliyor bu yüzden cihazların amacına hizmet etmesini seviyorum diğer cihazlar gibi yanımda büyük adaptörle gezmeyi sevmiyorum rahat 2 günümü geçirebileceğim kablo ihtiyacı olmayan bir cihaz neden tavsiye edilmesin ki şu an 40bin lira bandında M4 MacBooK'den güzel bir cihaz önermek imkansız sessiz hafif ve uzun ömürlü. 2013 MacBook Pro ile bile hala işlerimi halledebiliyordum.
ASUS ZenBook al. Daha iyi. Batarya omru de cok iyi. Butcede varmis zaten.

Bence de ASUS'u beğenmezsen Huawei bakabilirsin.

Telefon olarak cihazlarınız neler.

Yaşlar kaç bu arada.

ASUS Zenbook al. Daha iyi. Batarya omru de cok iyi. Butcede varmis zaten.

Zenbook ekran olarak daha kötü OLED model alırsam belki okay ama ısınma sorunları ve Windows kaynaklı stabillik problemleri var inanılmaz fazla Zenbook serisinin kronik problemleri çok MacBook kalitesi yok maalesef yapı kalitesi olarak ASUS'da bir tek G16 serisi var şu an düzgün ki şu an artık yeni modelleri almanın bir manası yok Windows destekli bir cihaz direkt kafamda kötü benim gözümde reklamlarla dolu berbat bir OS kendim kullanmasam güzel derim belki de yok yani inanılmaz kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı