iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35000

bysevko

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Android'den iOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu;
iPhone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Android'den iOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu;
iPhone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam 35k bütçeyle aldığınız Samsung sizi daha çok mutlu edecektir iPhone deneme isteğiniz varsa güncellemeyi sorun etmeyecekseniz alınır yurt dışı telefon düşündünüz mü?

35k bütçeye kapalı kutu yurt dışı iPhone 16 alabilirsiniz hocam.

Şahsen ben öyle yaptım 40k bütçem vardı abart miyim dedim iPhone isteğim vardı Gürcistan'dan 30kya iPhone 16 aldım.

hocam 1 ay once aldım ıph 13 kesinlikle alınır çok memnunum yurt dışı telefon onermem yani sahsen ben uğrasmazdım 7 8 sene kullanılır ıph 13

hocam 1 ay once aldım ıph 13 kesinlikle alınır çok memnunum yurt dışı telefon onermem yani sahsen ben uğrasmazdım 7 8 sene kullanılır ıph 13
Kişisel deneyimlerinden biraz bahseder misin? Tatmin etmeyen veya beğenmediğin bir yani oldu mu?
Hocam 35k bütçeyle aldığınız Samsung sizi daha çok mutlu edecektir iPhone deneme isteğiniz varsa güncellemeyi sorun etmeyecekseniz alınır yurt dışı telefon düşündünüz mü?

35k bütçeye kapalı kutu yurt dışı iPhone 16 alabilirsiniz hocam.

Şahsen ben öyle yaptım 40k bütçem vardı abart miyim dedim iPhone isteğim vardı Gürcistan'dan 30kya iPhone 16 aldım.
Yurt dışına çok bulaşmak istemiyorum hocam ya esim falan da yasakliyolar. Çok bilgim de yok yani. Max 4 sene kullanicam değmez mi sizce?

Alınmaz, 13 kullanıcısıyım bu sene 17'ye geçeceğim.
Niye peki daha iyi anlamam için deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

35k fiyatına kamerası en güzel olan telefon
Kişisel deneyimlerinden biraz bahseder misin? Tatmin etmeyen veya beğenmediğin bir yani oldu mu?

Yurt dışına çok bulaşmak istemiyorum hocam ya esim falan da yasakliyolar. Çok bilgim de yok yani. Max 4 sene kullanicam değmez mi sizce?

Niye peki daha iyi anlamam için deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
hocam 4 sene kullanıcaksan kesınlıkle al 256gb artık uretılmıyor bende siyah rengi var 128gb oyun falanda oynuyorum net olarak hiç kasma yok hiç bir sorun yasamadım bende samsungtan gecıs yaptım kamerasından cok memnunum gercekten cennet gibi.

Ne önerirsiniz hocam? 16e önerileri geldi farklı yerlerden ama tasarımını beğenmiyorum ve neredeyse aynı özelliklere sahipler
16e zaten yeni model ama ucuz olsun dıye yapılmış bir telefon hocam bende ikisi arasıdna kalmıştım alırken fakat 13 daha mantıklı geldı dış gorunus olarak tek kamera hosuma gıtmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı