iPhone 13 ile S23 Ultra takas olur mu?

Elbette kisiden kisiye degisir ama yapay zeka var diyip almak gayet mantikli, ne kadar suanda mantikli gozukmese de yapay zeka yavas yavas hayatimizin bir parcasi haline geliyor, dediginiz gibi her gecen sene daha da islevsel hala gelecek. Emin olun bir kac sene sonra o cihazi satmak isteseniz onda yapay zeka yok diyecek bir suru insan olacak. Bende 14 pro max kullaniyorum, yapay zeka gelmeyecek diye yukseltmeyi dusunuyorum. Samsung'un yapay zekasi suan bile baya kullanisli, Apple'in da eminim oyle olacaktir. Fakat Apple gelecek icin dusunursek 14 pro serisini öldürdü diyebiliriz.
Türkiye de yaşıyoruz hocam. Halen Alo demek için telefon alanlar var. Yapay zeka yok diyen birini zor bulursunuz. Çoğunun telefonlara yapay zeka geldiğinden bile haberi yok. Ben her yeni çıkan İPhone modelini almayı düşünüyorum. Hem telefonum güncel kalır hem de ikinci el piyasası yüksek olduğu için üzerine çok bir şey koymama gerek de kalmaz. Veriler de zaten çok rahat bir şekilde aktarılıyor. İmkan varsa güncel iPhone almak mantıksız değil.

Türkiye de yaşıyoruz hocam. Halen Alo demek için telefon alanlar var. Yapay zeka yok diyen birini zor bulursunuz. Çoğunun telefonlara yapay zeka geldiğinden bile haberi yok. Ben her yeni çıkan İPhone modelini almayı düşünüyorum. Hem telefonum güncel kalır hem de ikinci el piyasası yüksek olduğu için üzerine çok bir şey koymama gerek de kalmaz. Veriler de zaten çok rahat bir şekilde aktarılıyor. İmkan varsa güncel iPhone almak mantıksız değil.
Sizde dogru soyluyorsunuz aslinda.

Merhaba birisi ile anlaştım normalde kendisi satıyormuş para ihtiyacından dolayı daha küçük bir telefon a geçmek istiyormuş başkası 14 Plus ile takas etmek istemiş ama kabul etmemiş ben de iPhone 13 ile takaslar mısınız dedim o da temizse olur dedi ama şimdi cihazı incelerken nelere bakmalıyım hiç bilmiyorum siz biliyor musunuz?

Hocam bana çok da inandırıcı gelmedi 14Plus ile takas edip daha sonrasında yine isterse 14'e veya 13'e üzerine para alarak geçebilirdi.

Bende 14 pm var ve bana da yapay zeka gelmiyor. Bunun sebebi işlemciden ya da hesaplayamadıklarından değil bence RAM'dan kaynaklanıyor. Diğer getirdikleri cihazlarda da RAM miktarı yüksek. Yoksa iki işlemci arasında öyle devasa bir fark yok. Bana kalırsa iPhone kullanmaktan şikayetiniz yoksa kafa kafaya takaslamak yerine üzerine koyup model yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Çünkü bugün Samsung'un kendisi bile 12 pm ile S23 Ultra'yı neredeyse aynı fiyata alıyor. iPhone telefonlar değer kaybetmediği için biraz daha beklerseniz zaten kafa kafaya rahatlıkla takas edersiniz. Ancak Samsung alırsanız ileride telefonu takaslamak ya da satmaya kalkarsanız zarar edersiniz. Ben Samsung alırım kullanabildiğim kadar kullanırım diyorsanız S23 Ultra ile iPhone 13 rakip bile değil. Tercihinizi ona göre yapın.

Benim derdim çok da para değil. Ben teknoloji istiyorum yani değer kaybetsin ya da kaybetmesin çünkü 13 Pro modeller gibi değil bataryası 1 gün bile dayanmıyor telefonun şarjını 13.00 da çıkarttım ve en fazla bugün 4-6 saat arası kullanmışımdır. Bu süre içerisinde de ağır oyunlar veya ağır programlar kullanmadım sadece Instagram, YouTube ve TikTok'ta video izledim fakat şu an şarjım 14 az önce 16'ydı.

Türkiye de yaşıyoruz hocam. Halen alo demek için telefon alanlar var. Yapay zeka yok diyen birini zor bulursunuz. Çoğunun telefonlara yapay zeka geldiğinden bile haberi yok. Ben her yeni çıkan iPhone modelini almayı düşünüyorum. Hem telefonum güncel kalır hem de ikinci el piyasası yüksek olduğu için üzerine çok bir şey koymama gerek de kalmaz. Veriler de zaten çok rahat bir şekilde aktarılıyor. İmkan varsa güncel iPhone almak mantıksız değil.

Evet bu konuda haklısınız tanıdığım kişiler 13 Pro'dan cihazlarını 15 Pro Max'e yükselttiler. Yeni çıkacak modeller ile arasında en fazla 10k olur 1 yılda 1 kerede 10k vermek çok da zarar vermez. Bu yüzden mantıklı bir fikir.

Hocam bana çok da inandırıcı gelmedi 14Plus ile takas edip daha sonrasında yine isterse 14'e veya 13'e üzerine para alarak geçebilirdi.

Vallahi onu ben de hiç anlamadım nakit ihtiyacından satıyorum demiş açıklamaya ama takasları da yorumda kabul etmiş.

Elbette kisiden kisiye degisir ama yapay zeka var deyip almak gayet mantikli, ne kadar şu anda mantikli gozukmese de yapay zeka yavas yavas hayatimizin bir parcasi haline geliyor, dediginiz gibi her gecen sene daha da islevsel hala gelecek. Emin olun birkaç sene sonra o cihazi satmak isteseniz onda yapay zeka yok diyecek bir suru insan olacak. Bende 14 Pro Max kullanıyorum, yapay zeka gelmeyecek diye yukseltmeyi dusunuyorum. Samsung'un yapay zekasi şu an bile bayağı kullanisli, Apple'in da eminim oyle olacaktir. Fakat Apple gelecek icin dusunursek 14 Pro serisini öldürdü diyebiliriz.

Adam ile konuştum kasko yaptırmış 10k ya üzerine 5K daha verirsen olur dedi ben de dedim ki Android aşırı değer kaybı yaşıyor bu yüzden kafa kafaya satamazsanız benimle takaslayabilirsiniz dedim ki bence satamayacak.

Son düzenleme:
Benim derdim çok da para değil. Ben teknoloji istiyorum yani değer kaybetsin ya da kaybetmesin çünkü 13 Pro modeller gibi değil bataryası 1 gün bile dayanmıyor telefonun şarjını 13.00 da çıkarttım ve en fazla bugün 4-6 saat arası kullanmışımdır. Bu süre içerisinde de ağır oyunlar veya ağır programlar kullanmadım sadece Instagram, YouTube ve TikTok'ta video izledim fakat şu an şarjım 14 az önce 16'ydı.

Evet bu konuda haklısınız tanıdığım kişiler 13 Pro'dan cihazlarını 15 Pro Max'e yükselttiler. Yeni çıkacak modeller ile arasında en fazla 10k olur 1 yılda 1 kerede 10k vermek çok da zarar vermez. Bu yüzden mantıklı bir fikir.

Vallahi onu ben de hiç anlamadım nakit ihtiyacından satıyorum demiş açıklamaya ama takasları da yorumda kabul etmiş.

Adam ile konuştum kasko yaptırmış 10k ya üzerine 5K daha verirsen olur dedi ben de dedim ki Android aşırı değer kaybı yaşıyor bu yüzden kafa kafaya satamazsanız benimle takaslayabilirsiniz dedim ki bence satamayacak.
Vermeyin 5k, satmak istiyorsa arar o sizi.

Adam 14 Plus ret edip 13e okay diyor şimdi de kasko yaptırdım 5bin ver diyor. Faturasını falan güzelce sorgulayın ya ticarete kafası hiç basmıyor ya da telefonda bir sıkıntı var.

Adam 14 Plus ret edip 13e okay diyor şimdi de kasko yaptırdım 5bin ver diyor. Faturasını falan güzelce sorgulayın ya ticarete kafası hiç basmıyor ya da telefonda bir sıkıntı var.

Kutu fatura garanti her şeyi var fakat büyük telefon istemiyormuş küçük bir telefona geçmek istiyormuş bu yüzden kabul etmemiş.

Bana yine de garip geldi hocam sonuçta değer farkı var arada. Neyse telefon sorunsuz olsun da karşı tarafın zarar etmesi sizi ilgilendirmez nasıl olsa.

Adam satamadı yarın gelip görüşeceğiz takas için 3 tane uyg indireceğin cihazına hem ekran hem de pil sağlığı için orada anlaşılır.

Vermeyin 5k, satmak istiyorsa arar o sizi.

Hocam vallahi haklı çıktınız yarın görüşeceğiz ben internette birkaç video izledim 3 tane uygulama gösterdiler cihazın bilgilerini sorgulamak için onları indireceğim bakacağım.

Son düzenleme:
Adam satamadı yarın gelip görüşeceğiz takas için 3 tane uyg indireceğin cihazına hem ekran hem de pil sağlığı için orada anlaşılır.

Hocam vallahi haklı çıktınız yarın görüşeceğiz ben internette birkaç video izledim 3 tane uygulama gösterdiler cihazın bilgilerini sorgulamak için onları indireceğim bakacağım.
Acikcasi cihaza yapilan ek kasko sizi ilgilendirmiyor, kendisi icin yaptirdi onu. Ben ikinci el cihaz alsam kasko parasi icin ek para vermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı