iPhone 13 indrime girer mi?

• Konuyu başlatan TYG16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 172
Neden 4 senelik bir telefonu almayı düşünüyorsunuz?
Sorunuza gelecek olursam Kasım ayında indirime girecektir tahminimce.

Nasıl mantıklı ben ne önerirsiniz diye sormadım kasım indirimine girer mi diye sordum.

Bazı arkadaşlar bekle girer dedi diye buraya sormak istedim.

Ben olsam beklemezdim 27-28 bandına düşmesini bekliyorsan çok beklersin, Apple tarafında fiyatı düşen cihaz neredeyse yok gibi bir şey.

Android istemiyorum. S24 zannımca 2 seneye kalmaz çöp olur. Telefona aşırı yüklenmiyorum ama kasma donma dediğn kullanan arkadaşlarım ar öyle bir sorun yaşamıyorlar.

Neden 4 senelik bir telefonu almayı düşünüyorsunuz?
Sorunuza gelecek olursam kasım ayında indirime girecektir tahminimce.

Bu fiyat bandında başka alternatif mi var? Android kullandım gerçekten zamanla bayağı düşüyor kasmaya donmaya başlıyor.

Bak dostum, burada kimse kimsenin kötülüğünü düşünmez. Ben neden sana 16e al dedim biliyor musun? 13 dediğin telefon çıkalı 4 sene olmuş iOS 26 çıkmış kasıyor donuyor pili erken bitiyor. Çevremdeki bir sürü insan 13 aldı ve hepsi satıp 16e ye geçtiler. Sen de hata yapma istiyorum sen gelmiş ben onu sormadım filan yapıyorsun. Ha illaki diyorsan gırtlağıma çöksen 35 ten 1 kuruş fazla veremem o zaman dediğin gibi biraz daha bekle. İndirime girer mi bilemeyiz fakat girerse bile çok bir şey bekleme.

Kasma donma dediğin sıfır bir telefon kasmaz diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarım da var yaşamıyorlar diyebilirim bir de almış olsam iOS 26 sürümünü kullanmak zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android istemiyorum. S24 zannımca 2 seneye kalmaz çöp olur. Telefona aşırı yüklenmiyorum ama kasma donma dediğn kullanan arkadaşlarım ar öyle bir sorun yaşamıyorlar.

Bu fiyat bandında başka alternatif mi var? Android kullandım gerçekten zamanla bayağı düşüyor kasmaya donmaya başlıyor.

Kasma donma dediğin sıfır bir telefon kasmaz diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarım da var yaşamıyorlar diyebilirim bir de almış olsam iOS 26 sürümünü kullanmak zorunda mıyım?
S20 FE kullandım, 5 senelik telefon hâlâ kasma donma yapmıyor ama sen bilirsin tabii ki, sen öyle dediysen S24 2 yıl sonra kesin çöp olacaktır. iPhone 13 ile uzun süreli mutluluklar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı