iPhone 13 mağazalarda kaç paradır?

Yenilenmiş dışı alınır S24 alıp 2-3 sene sonra ısınma donma sorunları yaşamaktan daha iyidir hala 8 Plus kullanan tanıdıklarım var ama Galaxy Note 8 kullanan bir kişi bile görmedim öyle düşün.

Reis zaten Samsung alınmaz kamerası iğrenç bir de iPhone daha aesthetic geliyor bana daha tatlı ne bileyim bir de daha küçük animasyonları iyi güzel.

Ben olsam almam. S24 alırım. İphone 13 eskidi çünkü millet elindekini satmaya çalışıyor zaten.
Reis valla samsungdan kaçın

Reis zaten Samsung alınmaz kamerası iğrenç bir de iPhone daha aesthetic geliyor bana daha tatlı ne bileyim bir de daha küçük animasyonları iyi güzel.

Reis valla samsungdan kaçın
bende bu ay iphone 13 alcam sıfırı şuan en ucuz turkcell ve hepsiburadada şimdilik haberin olsun

S24'ün kamerası mı iğrenç? Güldürme dostum. Alınmaz derken neye dayanarak bunu dedin?

Bence S24 kamera + şarj olarak kötü, fotoğraflar piksel piksel hele zoomlayarak fotoğraf çektiysen ne çektiğin anlasilmiyor iyileştirmek için efekt uyguluyo daha da berbat hale getiriyo. Şarjı hızlı doluyo hızlı bitiyo cevremde 2 kişi kullaniyo yanında şarj aletiyle geziyorlar. Ekranının 120Hz olması dışında çok da özelliği yok hem de zaten günlük hayatta kullanicaksan oyun oynamayacaksan 120Hz sadece pilin hızlı bitmesine ve ekranın ısınması dan çok bir şeye yaramiyo. Benim fikrim bu yönde. iPhone pahalı ama arayüzü ve stabil kullanımı hakkını veriyo bence.

Bence S24 kamera + şarj olarak kötü, fotoğraflar piksel piksel hele zoomlayarak fotoğraf çektiysen ne çektiğin anlasilmiyor iyileştirmek için efekt uyguluyo daha da berbat hale getiriyo. Şarjı hızlı doluyo hızlı bitiyo cevremde 2 kişi kullaniyo yanında şarj aletiyle geziyorlar. Ekranının 120Hz olması dışında çok da özelliği yok hem de zaten günlük hayatta kullanicaksan oyun oynamayacaksan 120Hz sadece pilin hızlı bitmesine ve ekranın ısınması dan çok bir şeye yaramiyo. Benim fikrim bu yönde. iPhone pahalı ama arayüzü ve stabil kullanımı hakkını veriyo bence.
Üst segment telefonların genelinin pili çabuk biter. 13 de öyle. Ayrıca zoomladığın fotoğrafı telephoto lensle zoomlaman gerekir. 120hz akıcı bir deneyim sunuyor 13le karşılaştır gerçekten fark var. S24 fe yerine 13 alacaktım iyi ki almamışım diyorum. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Ayrıca 120hz ekranı değil işlemciyi ısıtır. Bir ara mağazalarda denemeni öneririm. O pil sorunu da zaten 1 hafta sonra geçiyor.

Yazılıma güvenerek düşük kapasite pil koymuşlar şimdi zaman geçince herkes pilden şikayetçi 13'ten. Samsung kamerasına iğrenç diyene gülmekten patlarım her zaman komedi resmen.

1 ay sonra falan iPhone 13 almayı planlıyorum ama resmi mağazalardan değil de daha çok çarşılarda olan telefoncu mağazalarından falan almak istiyorum. 1 yıl garantili yenilenmişleri falan oluyor, fiyatları ortalama ne kadar oluyor detaylı bilgi verir misiniz?
Lütfen şu cihazı almayın. İlla iPhone olacaksa pro/Max alın. Bu bütçede çok iyi android cihazlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı