iPhone 13 mağazalarda kaç paradır?

rqzgarr

Femtopat
Daha fazla  
1 ay sonra falan iPhone 13 almayı planlıyorum ama resmi mağazalardan değil de daha çok çarşılarda olan telefoncu mağazalarından falan almak istiyorum. 1 yıl garantili yenilenmişleri falan oluyor, fiyatları ortalama ne kadar oluyor detaylı bilgi verir misiniz?

1 ay sonra falan iPhone 13 almayı planlıyorum ama resmi mağazalardan değil de daha çok çarşılarda olan telefoncu mağazalarından falan almak istiyorum. 1 yıl garantili yenilenmişleri falan oluyor, fiyatları ortalama ne kadar oluyor detaylı bilgi verir misiniz?

Yenilenmiş alma. Mümkünse tanıdığın bildiğin telefonculardan 2. el 85 üstü pil sağlığı olanlara bak. 3-4 ay garantileri oluyor bazen. Apple servise pil değişime yollarsın orijinaliyle dğeişirler tertemiz kullanırsın.

2025 yılında 13 almak mantıklı değil. İlla alacağım diyorsanız 6 ay sonra herkes elindeki satıp model yükseltmeye çalışacak o zaman piyasası düşer acil değilse bekleyin.

Yenilenmişlerin içinde parça değişimi / pil değişimi oluyor ve genelde bunlar yan sanayi parçalarla değiştiriliyor bu yüzden kötü. 4 yıl önce arkadaşım almıştı şarja taktığında bataryanın şişip arka kapağı çıkardığını söyledi.

Yenilenmiş alma. Mümkünse tanıdığın bildiğin telefonculardan 2. el 85 üstü pil sağlığı olanlara bak. 3-4 ay garantileri oluyor bazen. Apple servise pil değişime yollarsın orijinaliyle dğeişirler tertemiz kullanırsın.

Abimin tanıdığı telefoncu var arkadaşı satıyor onun mağazasından alacağım sanırım 2. el bulabilirsek satın aldığım zamanda 85 üstü pil sağlığı olanlara yöneleyeceğim bir süre kullanırım daha sonra pil değişimi yapabilirim.

2025 yılında 13 almak mantıklı değil. İlla alacağım diyorsanız 6 ay sonra herkes elindeki satıp model yükseltmeye çalışacak o zaman piyasası düşer acil değilse bekleyin.

Reis şöyle söyleyeyim 1-2 ay içerisinde değiştirmem şart çünkü elimdeki telefon yüzünden geçen gün kendisi rastgele yerlere tıkladı hiçbir şey yapamadım acil durum hattını aradı kendi kendine telefon anlayacağın ben iPhone 13'e bile razıyım o derece.

Ben olsam almam. S24 alırım. İphone 13 eskidi çünkü millet elindekini satmaya çalışıyor zaten.

Yenilenmiş dışı alınır s24 alıp 2-3 sene sonra ısınma donma sorunları yaşamaktan daha iyidir hala 8 plus kullanan tanıdıklarım var ama galaxy note 8 kullanan bir kişi bile görmedim öyle düşün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı