iPhone 13 Mini vs iPhone 12

Bütçe
10999

FeelMyEffect

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2017
Mesajlar
121
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. iPhone almayı düşünüyorum ancak 13 mini ve iPhone 12 arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım? 13 mini alsam batarya konusunda sorun yaşar mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
13 mini batarya olarak iPhone 12 ve 11 modelinden daha iyi. Bu yüzden sorun olmaz. Bütçe varsa 13 elbette. Aradaki fiyat farkı az değil ama.

Bütçemi belirtmiştim konuyu açarken. İki seçeneğim var biri iPhone 12 diğeri ise iPhone 13 mini. Şu anda iki cihazın fiyatları bütçeme yetiyor. iPhone 7'den geçiş yapacağım. Genel kullanımım, video dizi/film izlemek ve sosyal medyada kullanmak yönünde olacak. Ama karar veremiyorum işte maalesef :(.
 
iPhone 13 Mini'yi almamanız için tek sebep boyut farkıdır.

O konuda kararsız kalıyorum zaten şu anda. Kullandığım bütün telefonlar iPhone 13 miniden bile küçüktü. O yüzden büyük telefonlarda dizi/film izleme deneyimim pek olmadı. iPhone 12 bu konuda cezbediyor beni.
 
O konuda kararsız kalıyorum zaten şu anda. Kullandığım bütün telefonlar iPhone 13 miniden bile küçüktü. O yüzden büyük telefonlarda dizi/film izleme deneyimim pek olmadı. iPhone 12 bu konuda cezbediyor beni.
13 Mini'yi henüz kendi gözümle inceleme fırsatım olmadığı için kesin konuşamıyorum. Sizin için en önemli olan unsura göre hareket edin. Güzelce bir düşünün karşılaştırın. Hatta yapabiliyorsanız mağazalarda iPhone standlarında iki telefonuda inceleyin.
 
13 mini daha iyi bir telefon. Ekran boyutu sorun olmayacaksa onu öneririm.

Dediğim gibi şu an kullandığım cihaz iPhone 7. İncelediğim kadarıyla iPhone 13 mini versiyonu bile kullandığım cihazdan bir tık daha büyük gibi geldi bana. iPhone 12 gibi çok büyük bir telefon daha kullanmadım. O yüzden o konuda bir fikrim yok. Ancak 13 minin ekranıda yeterli olur gibi duruyor dizi/film izlemek için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen iPhone 11 alsan bile olur bence ayrıca mini modellerini daha önce hiç eline almadıysan küçük gelebilir.

Mini modellerini daha önce görmedim bile :D . Bugün bir teknoloji marketinde incelemeyi düşünüyorum. Diğer bir yandan ne kadar mini olarak geçseler de iPhone 7'den büyük olduğu kanısındayım. Sonuç olarak yine büyük bir telefona geçmiş olacağım :D .
 

Geri
Yukarı