iPhone 13 modeli alınır mı?

Extez61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo T450s Thinkpad
iPhone 13 modeli alınır mı? Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta aynı fiyata (33.749 TL) (18.10.2025) (Sıfırmı bilmiyorum) alınır mı sizce? Android diyenler tabii ki de Android almak istesem kesinlikle S24 FE modelini alırım ancak amaç iPhone.

Şuan tam aynı kaygıdayım. 13'e bakıyordum ama 34 verdikten sonra 40 bandına 16e var. İnanılmaz aklımı çeldi. İş telefonu olarak kullanacağım. İphone 13 bir kaç seneye güncelleştirme desteğini kaybedecek. 16e daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama performansı hakkında bilgim yok.

Şuan tam aynı kaygıdayım. 13'e bakıyordum ama 34 verdikten sonra 40 bandına 16e var. İnanılmaz aklımı çeldi. İş telefonu olarak kullanacağım. İphone 13 bir kaç seneye güncelleştirme desteğini kaybedecek. 16e daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama performansı hakkında bilgim yok.
Ne için alacaksın dedim ama

Şu an tam aynı kaygıdayım. 13'e bakıyordum ama 34 verdikten sonra 40 bandına 16e var. İnanılmaz aklımı çeldi. İş telefonu olarak kullanacağım. iPhone 13 birkaç seneye güncelleştirme desteğini kaybedecek. 16e daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama performansı hakkında bilgim yok.

16e alırdım ben net olarak. Kamerada bir geniş açı falan yok. Onun dışında 13'ten cok daha iyi cihaz.

Günlük kullanım sosyal medya ağır yurt dışı için esim gibi işlevlere bakıyorum e 5G ve IOS 26 (En azından IOS 17 Yapay Zeka için) iPhone X kullanıyorum şuan işkence gibi geliyo

Elma takıntın varsa 16e al ama bu belirttiğin şeyleri sunabilen alternatif cihazlarda var

Günlük kullanım sosyal medya ağır yurt dışı için esim gibi işlevlere bakıyorum e 5G ve iOS 26 (En azından iOS 17 Yapay Zeka için) iPhone X kullanıyorum şu an işkence gibi geli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı