iPhone 13 mü 14 mü?

Arkada mayın tarlası gibi kamera dizilimi ile mi? Kasada şık hiçbir detay yok.

iPhone gibi rezil bir kamera tasarımına sahip telefon yerine S serisine laf etmeniz garip.

13 bu arada. 14 ve 14 Plus berbat telefonlar. Ha ben olsam S23 alırdım ama.

Öz güven için iPhone almama gerek yok. Önceden de aynı hatayı yapıp Android aldım hiç memnun değilim.

Dostum, paran olsa bu soruyu sormazsın, basar alırsın 14ü. Demek ki parasal sıkıntı var ama hala dehşet bir parayı cebine koyacağın, alo diyeceğin bir alete vermek istiyorsun. Buna karışmam tabii ki ama durum ortada. Al 14ü en azından girdiğin o kadar sıkıntıya ödeyecek kadar kafan rahat olsun.

Arkada mayın tarlası gibi kamera dizilimi ile mi? Kasada şık hiçbir detay yok.
Dizilim mayın tarlası gibi olabilir ama o mayın tarlası iPhone'un "sanatsal" kameralarının içinden geçtiği zaman pek bir manası kalmıyor. iPhone 13 kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki fotoğraf çekme konusunda Samsung S serisi, Pro olmayan iPhone'ların önünde. Video konusunda işin rengi değişiyor ancak ekran olarak da S serisi önde.

Şimdi telefon alacak olsam iPhone 13 yerine S23 veya Huawei P60 Pro alırdım.

Param var demedim kardeşim. Özgüven için telefona ihityacım yok dedim.

Öz güven değil de kendini suni bir huzurda hissetme diyelim. 14 alın ya da kararınızı söyleyin artık ama tüm Teknopat sizi bekliyoryle bir durum yok iphone kullanmayı daha

Öz güven değil de kendini suni bir huzurda hissetme diyelim. 14 alın ya da kararınızı söyleyin artık ama tüm Teknopat sizi bekliyor.
Hocam iphone kullanmayi daha çok seviyorum.Huzuru telefonda ararsam işim yaş zaten )) 13 alacağım bu arada 6bin TL ye değecek bir fark göremedim.

Hocam iPhone kullanmayi daha çok seviyorum. Huzuru telefonda ararsam işim yaş zaten )) 13 alacağım bu arada 6bin TL'ye değecek bir fark göremedim.

Herkes iç huzurunu başka bir şeyde arar. Bende canım sıkılınca para harcıyorum sonra para harcadığım için canım sıkılıyor, gidermek için yine harcıyorum.

Sonucu paylaştığınız için de teşekkür ederim. Hayırlı olsun, Applea, devlete, ve size.

Hocam iPhone kullanmayi daha çok seviyorum. Huzuru telefonda ararsam işim yaş zaten )) 13 alacağım bu arada 6bin TL'ye değecek bir fark göremedim.

13 kamerası ile yüzleştiğinde 6K TL fark var mı yok mu? Görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…