iPhone 13 mü 14 mü?

Mayın tarlası? Abartı kamera yok cihazda. Çerçevesi, kalınlığı, kenarları gayet premium seri.
Kaliteli konusunda iPhone cihazların eline su bile dökemez hiçbir android cihaz. Özellik olarak geçebilir ama bu özellikleri günlük kullanıma ne kadar aktarabilirler soru işareti. Orjinal bir şeffaf kılıfı Pro bir cihaza taktığınızda ki orta çıkan kaliteli görüntü hiçbir telefonda henüz yok. Satış rakamları da orta da.

Kaliteli konusunda iPhone cihazların eline su bile dökemez hiçbir android cihaz. Özellik olarak geçebilir ama bu özellikleri günlük kullanıma ne kadar aktarabilirler soru işareti. Orjinal bir şeffaf kılıfı Pro bir cihaza taktığınızda ki orta çıkan kaliteli görüntü hiçbir telefonda henüz yok. Satış rakamları da orta da.
Tam bir fanboy cümleleri bu :D Galaxy S serisi cihazları iPhone kadar kaliteli. S9 ve iPhone 8 örnek verebiliriz, ikisi de kaliteli cihazlar ki günümüzde çok kullanıcısı var ve memnunlar. Kılıf olayı da kullanıcıya kalmış bir olay, senin öznel görüşün yani ve bir şeyi kanıtlayamaz.

Tam bir fanboy cümleleri bu :D Galaxy S serisi cihazları iPhone kadar kaliteli. S9 ve iPhone 8 örnek verebiliriz, ikisi de kaliteli cihazlar ki günümüzde çok kullanıcısı var ve memnunlar. Kılıf olayı da kullanıcıya kalmış bir olay, senin öznel görüşün yani ve bir şeyi kanıtlayamaz.
iPhone kalite değil sosyete ürünü diyen sen değil miydin? Kime göre neye göre? Satış rakamları ortada, cihazların sundukları ortada. Rekabet falan da yok ikisinin arasında Samsung veya diğer markalar Apple’ın arkasından sadece koşup yakalamaya çalışıyor. Apple ufak bir özellik ekleyip satış rekoru kırsa da Samsung ve diğer markalar yok 50x zoom falan ne olursa olsun ekleseler de istenilen satışı yapamıyor. Bizim ülkede eşe dosta hava atmak, telefondan haberi olmadan ama sözde ‘zengin’ gözüktüğünü sandığı için iPhone alan çok var, ya avrupa da? Madem bizim ülkemizde bu gözle bakılıyorsa bu cihazlara hemen hemen aynı fiyata satılan Samsung cihazlar veya diğer markalar avrupa da niye çok satmıyor? Arada kalite farkı var ve bunu telefonu eline aldığın an anlıyorsun. Geberene kadar ısınsa da asla performanstan taviz vermeyen, stabil bir kullanım sunan şık cihazlar.

iPhone kalite değil sosyete ürünü diyen sen değil miydin?
Daha kiminle konuşup konuşmadığını bilmiyorsun, ben bu konuda öyle bir şey demedim. Başka konularda ülkemizde gösteriş için kullanıldığını ve özellikleri umursanmadan masaya koymak için iPhone alındığını söyledim. Çoğu iPhone 11 kullanıcısı HD+ ekrandan haberdar bile değildir mesela. Ayrıca ben Xiaomi ve Oppo gibi cihazlardan bahsetmiyorum, tabii ki iPhone'un gerisinde cihazlar. Globalde Samsung telefonların daha fazla satıldığını biliyoruz ve daha çok seviliyor.
Arada kalite farkı var ve bunu telefonu eline aldığın an anlıyorsun.
Hayır yok. iPhone 11 ve 12 mini deneyimledim şimdiye kadar. Sadece 12 mini hoşuma gitti, özellikle tasarım konusunda 11'in o kenarları rezalet.
stabil bir kullanım sunan şık cihazlar.
Emin ol S serisi cihazları da öyle. Tekrar oku. S serisi :) Redmi ya da Oppo A değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı