iPhone alacaksın sonra 5 ay sonra pil seviyesi %95'e düşünce burada konu açacaksın. iOS alınmaz dostum, en fazla 3 yıl kullanılır zaten sonra yavaşlatıyorlar bir cacık anlamıyorsun. Sırf ortamda hava yapmak için iPhone alan sayısı çok fazla. S23 kat kat daha iyidir. Verdiğin para da az buz bir miktar değil uzun ömürlü olması gerek 2 3 senede bir telefon mu değişilir?
Yenilerini alsınlar diye yapıyorlar.Bu pil seviyesi muhabbetini anlamıyorum diğer telefonlar farklı teknonoji mi kullanıyor pil seviyeleri hep 100 kalıyor onlar da düşüyor.
İnan pil sağlığı bu kadar dikkat etmeme rağmen böylesine hızlı düşünce yenisini almaktan ziyade, Tim Cook’un validesine sövüp koşa koşa android almak istiyorum. Stres ediyor insanı durduk yere. Hayır işin ironik tarafı ne biliyor musun? Geçen kendime akıllı saat bakarken Apple Watchlarda da pil sağlığı muhabbeti olduğunu öğrendim. Dalga geçiyorlar milletle gerçekten. Ekosistem saçmalığını bir kenara bırakıp gittim Xiaomi Band 9 aldım. Aşırı memnunum çok kullanışlı, şık ve kaliteli.Yenilerini alsınlar diye yapıyorlar.
Yenilerini alsınlar diye yapıyorlar.
Apple ekosistemi derken mesela dışarıdan bir akıllı saat bağlayamıyor muyum telefona.
Paramı en idareli böyle kullanırım diye düşünüyorum yatırım tarafında da param var ona hiç dokunuyorum zaten ama bir telefona 43 bin TL vermemi diyorsunuz.
Ben de IP12 ile S22u arasında kalmıştım. Aptallık edip 12 aldım. Pişmanım açıkçası. Herkeste iPhone görünce heveslenmiştim fakat fos çıktı. Android'den sonra o günde 2 sefer şarja takmak zorunda kaldığın IPhone'ye geçmek bile yeterince küfür sebebi. Düz modeller çöp zaten başlı başlına. Kamera önemli diyorsun, PUBG oynarım diyorsun. S23 zaten kamera olarak çok kaliteli ve pil ömrü olarak ufak bir cihaz olsa da 13'ten daha iyi. Ek olarak beğenmezsem 2-3K zararına satarım diyorsun da sen o telefonda PUBG oynayarak pil sağlığını 3 ayda %95e düşürünce zararın gitgide artıyor haberin olsun. Ufak telefon seviyorsan S24 tavsiye ederim 23 yerine. Çok fark var batarya konusunda. Büyük de olur diyorsan ve Xiaomi'den hâlâ sıkılmadıysan mi 14t Pro güzel bir tercih olur. Hızlı şarjı olsun, leica lensi olsun, yeni nesil işlemcisi ve 144Hz ekranı olsun her konuda işini görür. Sen mi 11T'den sonra iki telefona da geçsen batarya ve şarj hızı konusunda afallayacaksın zaten her türlü. Fakat özetle, benim gibi heves edip iPhone alma, paranı ziyan etme kurban olayım.
İnan pil sağlığı bu kadar dikkat etmeme rağmen böylesine hızlı düşünce yenisini almaktan ziyade, tim Cook'un validesine sövüp koşa koşa Android almak istiyorum. Stres ediyor insanı durduk yere. Hayır işin ironik tarafı ne biliyor musun? Geçen kendime akıllı saat bakarken Apple Watch'larda da pil sağlığı muhabbeti olduğunu öğrendim. Dalga geçiyorlar milletle gerçekten. Ekosistem saçmalığını bir kenara bırakıp gittim Xiaomi band 9 aldım. Aşırı memnunum çok kullanışlı, şık ve kaliteli.
Valla hocam ben de 17 yaşındayım, ben de hevesden aldım dediğim gibi. Evet çevremdekiler görünce sanki yat kat sahibiymişim gibi bi bakışları değişti, kıskanan oldu vs. Çok saçma ama şahit oldum bizzat. Ama insanların ne dediği ne gözle baktığı uzun zamandır umrumda değil. Desinleri sevmem. Sen de büyük bir çoğunluk gibi eline aldığında birilerinin “oooo kralllll” çekmesini istiyorsundur anlıyorum ama gerek yok bence. Al Samsung cihaz, arta kalan paraya ister samsung ekosistem kur. Buds 3 Pro/Watch 6-7 veya ikisi de. Ya da altın yap altın uçuyor. Genç adamız kenarda her zaman değeri düşmeyen bir paramız olsun zarar gelmez. Hiç değilse hevesten telefon alıp 3-5k zarara girmezsin. Yatırım tavsiyesi değildir uyarısını da geçeyim ne olur ne olmaz.Hocam oyun oynamamki sadece arada girerim benmi yanlış yazdım acaba hatırlamıyorum
Ya aslında çok samimi olacağım S24+ da bakacağım şimdi ama hepsi Samsung'un a serisi gibi duruyor ve 10 15k gibi ama oysaki 43K ve IP alınca tam tersi gösteriş telefonu oluyor ve o yüzden herkesin elinde ve bende herkesin elinde olduğu için merak ediyorum aslında böyle 1 ay filan kullanacağım ve bir bıkkınlık gelecektir dediğiniz gibi boş yere zarar etmeninde anlamı yok.
Ama S24+ alsam satmak istesem her halükarda IP daha karlı bırakacak bir telefon çünkü o bir IP gösteriş telefonu
Kırmızı hap mavi hap oyununda sona geliyorum
Vallahi hocam ben de 17 yaşındayım, ben de hevesden aldım dediğim gibi. Evet çevremdekiler görünce sanki yat kat sahibiymişim gibi bir bakışları değişti, kıskanan oldu vs. çok saçma ama şahit oldum bizzat. Ama insanların ne dediği ne gözle baktığı uzun zamandır umurumda değil. Desinleri sevmem. Sen de büyük bir çoğunluk gibi eline aldığında birilerinin “oooo kralllll” çekmesini istiyorsundur anlıyorum ama gerek yok bence. Al Samsung cihaz, arta kalan paraya ister Samsung ekosistem kur. Buds 3 Pro/Watch 6-7 veya ikisi de. Ya da altın yap altın uçuyor. Genç adamız kenarda her zaman değeri düşmeyen bir paramız olsun zarar gelmez. Hiç değilse hevesten telefon alıp 3-5k zarara girmezsin. Yatırım tavsiyesi değildir uyarısını da geçeyim ne olur ne olmaz.