IPhone 13 mü S23 mü?

Piyasa sakat hocam dikkat edin derim. Ben esnafım hiç araştırmadım bu yatırım konularını. Pek kafamın bastığını söyleyemem ama çevremde kârlı insan sayısı azaldı epey son dönemlerde.

Bizde esnafız reis ama bıst artık hükümetin oyuncağı oldu artık en iyisi yurt dışı borsası ve coinler.

Piyasa sakat hocam dikkat edin derim. Ben esnafım hiç araştırmadım bu yatırım konularını. Pek kafamın bastığını söyleyemem ama çevremde kârlı insan sayısı azaldı epey son dönemlerde.

Hakkınızda hayırlısı hocam. Umarım faydam dokunmuştur telefon konusunda.

Yarın bir de telefoncuyla konuscam derim 1 2 ay kullansam geri vermek istesem kaçtan alabilirsin gibisinden ama ister istemez önümdeki çukuru göre göre gireceğim gibi.

Yarın bir de telefoncuyla konuscam derim 1 2 ay kullansam geri vermek istesem kaçtan alabilirsin gibisinden ama ister istemez önümdeki çukuru göre göre gireceğim gibi.
Telefoncular adamı ayakta uyutuyor. Öyle bir manipüle ederler ki kendini bırak 13’ü, 14 veya üstüne para koyup 15 alırken bulursun.

Bu pil seviyesi muhabbetini anlamıyorum diğer telefonlar farklı teknonoji mi kullanıyor pil seviyeleri hep 100 kalıyor onlar da düşüyor.
Buradaki olay, yazılımın pili nasıl öldürdüğü, donanımın değil. Elimde 5 yıllık, sürekli aktif ve hala kullanılan bir Poco X3 NFC ve 7 yıllık bir iPhone X var. İkisi de ilk çıktığı günlerde alınmış denilebilecek cihazlar. iPhone X'in şu an pil sağlığı %70 civarında ve günde ortalama 2-3 kez şarj etmek zorunda kalıyoruz.

Poco X3 NFC'nin ise stock ROM'da pili, daha ilk 2 senesinden itibaren dayanmamaya başladı. Ancak ROM değişimi yapınca 1 günü çok çok rahat çıkarıyor; hatta kullandığım S24 Ultra ile kafa kafaya bile gidiyor pilinin gitmesi konusunda. İşin ucunda bir firma var: Yazılımla kullanıcısını masraf yaptırmaya yönlendiren. Diğer tarafta ise Android sistemlerin pil konusunda sunduğu rahatlık var.

Hocam S24 Plus'la S24 ultranın farkı nedir aralarında 30k filan v ar herhalde.

Hocam S24 Plus'la S24 ultranın farkı nedir aralarında 30k filan v ar herhalde.
Bir o kadar fiyat farkına rağmen Ultra almak çok da değmez. Aralarındaki en büyük ve bariz fark işlemcidir. S24 Ultra, amiral gemisi ve en üst model Android telefonlardan biri iken, S24 Plus onun bir alt kalesidir. Ancak S24 Plus alsanız bile S24 Ultra'yı aramazsınız.

Kamera konusunda teknik analizlere baktığımızda S24 Ultra ile S24 Plus arasında çok büyük farklar olmadığını görüyoruz. Ancak düz S23 modelleri ile farkı oldukça belirgin. S24 Plus, gayet iyi ve öne çıkan bir cihaz.

S24 Plus alsam 1 2 ay kullandıktan sonra satmak istesem büyük zarar yazar mıyım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…