IPhone 13 mü S23 mü?

Hocam benim bir de motor hevesim var babamı ikna edemedim eğer ikna olursa motoru alırsam bütçem azalacağı için mecburen 13 alırım ama yok alma derse 15 alırım ve bunları MediaMarkt'dan alırım 14 günlük süreçde denerjm hoşuma giderse kullanırım gitmezse iade edip S24 Plus'ya da S23 alırım o bütçeme bağlı olacak niye iPhone tercih ediyorum çünkü bu benim içimde Samsung ne kadar iyi olursa olsun bir heves olarak kalacak heves olarakdan kalmasın zaten ben eminim ki para bulunca model yükseltirim ama bu Samsung olsa çok daha üstüne koymam gerekecek IPhone'da o kadar gerekmiycek.
Yaklaşık 7 aydır 13 kullanıyorum çok kaliteli telefon . Çöp- möp yazanları boşver büyük ihtimalle halen xiomi redmi 8s plus max pro kullanıyorlardır.

Pil sağlığı kaç oldu bir günü çıkartıyor mu?
Pil sağlığım yüzde 98 onun sebebi de benim eşekliğimden kaynaklı telefonu 1 hafta boyunca çok soğuk bir yerde beklettim uyumadan önce 1 haftada düştü yüzde 2 si yaklaşık 3 aydır düşmüyor ama, gün çıkarma işine gelecek olursak günde ortalama 5 saat kullanıyorum tek sefer sarj etmem yeterli oluyor.

Pil sağlığım yüzde 98 onun sebebi de benim eşekliğimden kaynaklı telefonu 1 hafta boyunca çok soğuk bir yerde beklettim uyumadan önce 1 haftada düştü yüzde 2'si yaklaşık 3 aydır düşmüyor ama, gün çıkarma işine gelecek olursak günde ortalama 5 saat kullanıyorum tek sefer şarj etmem yeterli oluyor.

Telefon soğuk yerde durmuycak mı?

Soğuk yerden bahsettiğim yaklaşık 0 derece olan bi mermerin üstünde durdu , bu olayın zaten iPhone 'la Samsung'la alakası yok hiçbir batarya uzun süre dayanamaz. Çok sıcak ve çok soğuk yerde durmamalı

Telefon soğuk yerde durmuycak mı?

Sıcak konusu doğru; ısınma pili hızlı öldürür ve iPhone cihazlarda en çok ısınan donanım pil olur. Ancak soğuma konusu doğru değil, aksine soğutma işinize yarar. Örneğin, 13 Pro Max ile fotoğraf renderi alırken işlemi başlatıp buzdolabına koyuyordum, ısınmasın diye. Hiçbir sıkıntı olmuyordu. Pil sağlığı da benim dengeli kullanmam sayesinde %100'den %99'a yaklaşık 6-7 ayda düştü. (Tabii siz buz dolabına atmayın uzun süre kalırsa kasa içinde nemlenme sonra çürüme yapar.)

Sıcak konusu doğru; ısınma pili hızlı öldürür ve iPhone cihazlarda en çok ısınan donanım pil olur. Ancak soğuma konusu doğru değil, aksine soğutma işinize yarar. Örneğin, 13 Pro Max ile fotoğraf renderi alırken işlemi başlatıp buzdolabına koyuyordum, ısınmasın diye. Hiçbir sıkıntı olmuyordu. Pil sağlığı da benim dengeli kullanmam sayesinde %100'den %99'a yaklaşık 6-7 ayda düştü. (Tabii siz buz dolabına atmayın uzun süre kalırsa kasa içinde nemlenme sonra çürüme yapar.)
Kısa süreli kullanımda zarar vermeyebilir ama benim bahsettiğim yaklaşık 7-8 saat soğukta bekletmez zarar vermez demek saçmalıktan başka bir şey değil bence , zaten deneyimlerim de soğuğun zararlı olduğunu gösterdi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı