Genel açıdan net şekilde S24 Fe alırdım. Eğer ios ekosistemi varsa ip13 alabilirsin.iPhone 13 almak mı daha mantıklı Samsung S24 FE mi? Günlük kullanım arada oyun sosyal medya yani kısaca pil performans kamera vb. olarak hangisi daha iyidir?
S24 FE daha mantıklı bir seçim. Ama apple’ın benim gözümde tek önemli şeyi ekosistemi. Ben sırf ekosistem ve dış görünüşü için S23 ultra yerine 14 plus aldım. Tercih senin.Genel açıdan net şekilde S24 Fe alırdım. Eğer ios ekosistemi varsa ip13 alabilirsin.
Senin gibi iki seçenek arasında kaldım tercihim S24FE oldu. 7 yıl yazılım desteği ve pil performansı beni cezbettiiPhone 13 almak mı daha mantıklı Samsung S24 FE mi? Günlük kullanım arada oyun sosyal medya yani kısaca pil performans kamera vb. olarak hangisi daha iyidir?
Daha önce hiç Apple kullanmadım hep Android kullandım da almisken iyisini almak lazım her şey pahalılaşıyor günden güne.
6 veya yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl yazılım desteği için bile S24 FE alırdım. Ben appledan vazgeçemediğim için aldım.Daha önce hiç Apple kullanmadım hep Android kullandım da almisken iyisini almak lazım her şey pahalılaşıyor günden güne
Ama 13 yeni bir model değil. 2027 veya daha öncesinde yazılım desteği bitecek. S24 FE’yi uzun zaman kullanabilir.Apple alırsan kolayda satabilirsin.
iPhone 13 almak mı daha mantıklı Samsung S24 FE mi? Günlük kullanım arada oyun sosyal medya yani kısaca pil performans kamera vb. olarak hangisi daha iyidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.