iPhone 13 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

Alakası yok. Elimdekinin ömrü bitsin yine iPhone alırım. Ama 12 Pro Max bile olsa Pro Max alırım. Pil sıkıntısı onlarda yok sadece. Kuzenimde 2 senelik 14 Pro Max var şu an 90.

Ne yaptınız hocam bende de iPhone 13 var 2 seneyi geçti alalı pil sağlığı %87 de.

Yanlış bilgi vermeye gerek yok bu kadar da Android fanboy olmaya da gerek yok.

Bak Android'i savunmadım. Android bize özgür ortam veriyor Apple sürekli kısıtlıyor. Aynı şey gibi: 4 duvar arasında kalmışsın ama cıkamıyosun. Aynı onun gibi.
iPhone = hapis.
Android = özgürlük
Ne kadar açıklayıcı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Mart ayında iPhone 13 cihazı aldım 2 ay önce pil sağlığım 99'a düştü sonrasında 2 hafta önce 98 oldu dün baktım 97 olmuş. Hızlı gitmesi bu kadar normal mi telefonu o kadar çok kullanmamama rağmen bu kadar hızlı gitmesi?
Çok takmayın pil sağlığını kimi zaman hızlı düşer sonraki çok uzun zaman düşmez önünze gelen her güncellemeyi yapmayın genelde güncelleme sonrası düşüyor.

Alakası yok. Elimdekinin ömrü bitsin yine iPhone alırım. Ama 12 Pro Max bile olsa Pro Max alırım. Pil sıkıntısı onlarda yok sadece. Kuzenimde 2 senelik 14 Pro Max var şu an 90.

1 Telefona o kadar para verilmez. 10k'lık telefon alırım oyun oynamam zaten. Kazıklayıcı fiyat, bir de kronik sıkıntısı zaten inkar etmeyin. Apple kötü telefon demiyorum, iyi telefon ama gereksiz hava atacağım diye 10klık telefondan da gireceksin sosyal medyaya 20klık telefondan da.

Bak Android'i savunmadım. Android bize özgür ortam veriyor Apple sürekli kısıtlıyor. Aynı şey gibi: 4 duvar arasında kalmışsın ama cıkamıyosun. Aynı onun gibi.
iPhone = hapis.
Android = özgürlük
Ne kadar açıklayıcı olur?
Kardeş hapisten kastın ne senin? Apk oyun indirememek mi?

Çok takmayın pil sağlığını kimi zaman hızlı düşer sonraki çok uzun zaman düşmez önünze gelen her güncellemeyi yapmayın genelde güncelleme sonrası düşüyor.

Bu sıkıntı Android'de var güncelleme yapınca kasma ve donma yasanmıstı. Android 13'ten 14'e gecmiştim.

Kardeş hapisten kastın ne senin? APK oyun indirememek mi?

iPhone alacağım, bir de APK oyun mu indireceğim? Milet küfür etse yeri.

Uzatmaya gerek yok, pil konusunda yetersiz kişisel fikrim. Bir de o kadar parayı vermem.

Reis ben 18.1.1 gelmiş onu güncelledim. Her güncellemeyi yapıyorum evet yani tavsiye ediyoruz yazıyorlar ondan güncelliyorum zaten. Ondan sonraki gün baktım düşmüş cidden. Kronik sıkıntı mı anlamadım ben. Telefonu günde 1 kez şarj ediyorum neredeyse bazen 2 yani. Çok da kullanmıyorum duvar kâğıdı vardı bir tane dünya olan onu kaldırdım normal bir tane yaptım belki ondandır diye.

iPhone kullanmıyorum ama o kronik sıkıntısı diye biliyorum. Benim eski ustam vardı, onun da öyle sıkıntısı vardı değişmişti. Bir de birçok kişiden duymustum.

İleride eğer daha da çok düşerse benim için sıkıntı ya. Uzun süre kullanıyor iPhone 11 kullananlar falan. Bunda niye böyle anlamadım. 2 yılda 80'in altına inerse Apple ücretsiz değiştiriyormuş öyle duymuştum.

Telefon en son ne zaman %100 şarj oldu hatırlamıyorum genelde şarjda kullanıyorum ve cidden cok kötü kullanıyorum. Apple görse elimden alır telefonu.

Seninde mi iPhone 13'dü reis ne yaptın? O kadar kullanıyorsun da oyun falan mı oynuyorsun PUBG falan? O kadar düşmesi bayağı zor da şarjda kullandığın için normal olabilir.

Aynı sorun bende de var geçen sene aralıkta aldım teli buayın başında 92 ydi bugün 90ana düşmüş 1 ayda sadece 2 eksilmiş normal bir durum mu bu?

Seninki çok normale ilk 5 6 ay benim de 100'dü sonra hızlı bir şekilde düşüyor.

Sen günde kaç kere şarj ediyorsunki fazla mı kullanıyon ben çok kullanmıyorum çünkü ve 20'nin altına düşürmüyorum fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı