IPhone 13 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

merabaamet

Hectopat
Yenilenmiş bir cihaz aldım, batarya değiştiği diye biliyorum. 3UTools'ta tüm parçalar orijinal görünüyor ve 1011 şarj döngüsü yazıyor. Şu an batarya sağlığı %89.

Aldıktan 1 ay içinde %94–95'ten %89'a düştü. İlk 2 hafta günlük kullanım ~8–9 saatti, sonrasında sabahları 4–5 saat kullanıyorum. Şarj alışkanlığım: İlk 2 hafta %10'un altına düşmeden takmıyordum; son 2 hafta mümkün olduğunca %20'nin üstünde takıp %85–90 civarında çıkarıyorum.

Not: Apple'ın ~500 tam döngü civarında bataryaların daha hızlı tükenebilir diye 1-2 forum mesajı okumuştum.

Sorularım:

1. Bu kadar kısa sürede %5–6'lık sağlık kaybı normal mi?
  2. Ne yapmalıyım; servis/garanti/farklı bir test önerir misiniz?

Yenilenmiş bir cihaz aldım, batarya değiştiği diye biliyorum. 3UTools'ta tüm parçalar orijinal görünüyor ve 1011 şarj döngüsü yazıyor. Şu an batarya sağlığı %89.

Aldıktan 1 ay içinde %94–95'ten %89'a düştü. İlk 2 hafta günlük kullanım ~8–9 saatti, sonrasında sabahları 4–5 saat kullanıyorum. Şarj alışkanlığım: İlk 2 hafta %10'un altına düşmeden takmıyordum; son 2 hafta mümkün olduğunca %20'nin üstünde takıp %85–90 civarında çıkarıyorum.

Not: Apple'ın ~500 tam döngü civarında bataryaların daha hızlı tükenebilir diye 1-2 forum mesajı okumuştum.

Sorularım:

1. Bu kadar kısa sürede %5–6'lık sağlık kaybı normal mi?
  2. Ne yapmalıyım; servis/garanti/farklı bir test önerir misiniz?

Getmobil'den 1 sene önce yenilenmiş IP 12 mini aldım 0 eş değerindeydi mikrofon da sıkıntı çıktı parlaklığı bir sarımsı parlak oluyor sonra bir düzeliyor Pil'i %90 oldu şu an öyle yani.

Getmobil'den 1 sene önce yenilenmiş IP 12 mini aldım 0 eş değerindeydi mikrofon da sıkıntı çıktı parlaklığı bir sarımsı parlak oluyor sonra bir düzeliyor Pil'i %90 oldu şu an öyle yani.

Goplus'tan alınmış hocam. Bu arada fatura benim adıma kayıtlı sipariş geçmişine bakınca Eylül'de 1. yılını dolduruyor.

Normal değil bence iade et. Ben de yenilenmiş cihaz kullandım, bataryası seninki gibi kafayı yiyordu. Yükseliyordu düşüyordu falan.

İade edemem, iade veya aldığımı geri veren biri değilim. Şu an tek isteğim 1 yıla yakın beni idare etsin sonrasın da kendim batarya değişimini yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı