iPhone 13 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

MMahmut

Kilopat
Merhaba arkadaşlar nisan sonunda iPhone 13 aldım. Telefonun ilk pil sağlığı düşüşü Ağustos'ta 99oldu sonrasında 1.5 ay 99'da kaldıktan sonra, pil sağlığı 98'e düştü. 1 hafta geçti 97 oldu 5 gün oldu düşeli ve bugün de 96 olmuş. Bu kadar hızlı düşmesi normal mi? Ek bilgi olarak Apple destekten 224 şarj döngüsü olduğunu öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyileştirilmiş pil sağlığı açık mı,Günde kaç kez şarja takıyorsunuz,Adaptörünüz orijinal mi?

Merhaba arkadaşlar nisan sonunda iPhone 13 aldım. Telefonun ilk pil sağlığı düşüşü Ağustos'ta 99oldu sonrasında 1.5 ay 99'da kaldıktan sonra, pil sağlığı 98'e düştü. 1 hafta geçti 97 oldu 5 gün oldu düşeli ve bugün de 96 olmuş. Bu kadar hızlı düşmesi normal mi? Ek bilgi olarak Apple destekten 224 şarj döngüsü olduğunu öğrendim.

Pil koruma secenegı acıkmı?

Dosya Ekleri

• IMG_2143.png
    IMG_2143.png
    158,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_2144.png
    IMG_2144.png
    180,8 KB · Görüntüleme: 9
Hocam arka planda uygulama yenileyi kapatın.
Hücresel seçenekler ses ve veri den LTE ye çekin.5G otomatik olduğunda arkada sürekli 5G'yi arıyor.
İOS 26 ya güncellemeyin.
Mümkünse geceden geceye yani yatmadan önce şarja takın ve %20 nin altına düşürmemeye çalışın.
Otomatik parlaklık açık kullanın.
Genel olarak tavsiyelerim bunlar hocam. Belli bir zamana kadar hızlı düşmesi çoğu modelde rastlanan bir durum. Sonradan çok yavaşlayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı