iPhone 13 Pil sağlığı normal mi?

Daha fazla  
Tam 1 sene önce aldığım telefonumun pil sağlığı 88'e düştü. Son haftalarda her hafta %1 düştü neredeyse? %20'nin altına düşürmüyorum. Şarjda kullanmam. Bir problem mi var sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam 1 sene önce aldığım telefonumun pil sağlığı 88'e düştü. Son haftalarda her hafta %1 düştü neredeyse? %20'nin altına düşürmüyorum. Şarjda kullanmam. Bir problem mi var sizce?

Apple ile bir konuşun derim belirli bir sürenin altında bir miktarın altına düşerse ücretsiz değiştiriyorlardı diye biliyorum bu arada sadece 20 değil 80'i de geçirmemeniz gerektiği söyleniyor.

Hocam aynı şekilde 81-82'lerde şarjdan çekiyorum.

Benim de yaklaşık 1 yıl oldu 88 seviyesinde çok bir sorun görmüyorum Apple bu normaldir 20 ile 80 arasında tutun fazla bir anormallik varsa direk Apple ile iletişime geçin canlı destekleri mevcut zaten ürünlerinin arkasında duruyorlar şu ana kadar çok bir sorun yaşamadım.

Evet, Her güncelleme yapıldı. Ek olarak 2. iPhone 13 var. Yıl başından beri bu yana 89'dan sadece 88'e düştü. Diğeri ise bu telefona yetişip bu da 88 oldu.

Güncellemen külliyen hata. Güncelleme yapmayı bırakman lazım eğer mevcut sürümünden memnunsan. Bu pili hızlı düşen 13'ü şarjda kullandın mı? Şarj etme şeklin nasıldı? Kablosuz veya MagSafe şarj ile de ettiysen hızlı düşer.

Hocam normal şekilde kablolu şarj edildi. İki telefonda 20 nin aşağısına düşmeden şarj edip 80 lerde aldım. Ve iki telefonu da aynı aktiflikte kullanıyorum.
İkisini de sıfır mı almıştın? İkisi de yurt içi ürün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı