iPhone 13 pil sağlığı normal mi?

Bende de dokuz ayda 89'a düştü ve bununla ilgili forumda konu bile açtım. Bana gelen cevaplar gayet bunun normal olduğunu söyledi ama buradaki kişiler tam tersini söylüyor ve haklilar da. Cidden anormal bi düşüş. Ben telefonun pil sağlığı etkilenmesin diye günlük video izleme vs gibi çoğu aktiviteyi başka bi telefon ile yapmaya başladım kaç aydır ama buna rağmen sular seller gibi düşmeye devam etti. Aklıma gelebilecek her önlemi aldım ayarı uyguladım ama işe yaramadı. Paramızla rezil oluyoruz çok yazık maalesef ki.

Bende de dokuz ayda 89'a düştü ve bununla ilgili forumda konu bile açtım. Bana gelen cevaplar gayet bunun normal olduğunu söyledi ama buradaki kişiler tam tersini söylüyor ve haklilar da. Cidden anormal bir düşüş. Ben telefonun pil sağlığı etkilenmesin diye günlük video izleme vs gibi çoğu aktiviteyi başka bir telefon ile yapmaya başladım kaç aydır ama buna rağmen sular seller gibi düşmeye devam etti. Aklıma gelebilecek her önlemi aldım ayarı uyguladım ama işe yaramadı. Paramızla rezil oluyoruz çok yazık maalesef ki.

Benim cihazımda 10 aylık 408 döngü ve pil sağlığı 89, 89'a gelene kadar sürekli güncelleme yaptım ve her güncelleme sonrası aşırı düşüş yaşadım. Yaklaşık 2 aydır güncellemiyorum ve pil sağlığım halen 89, sorunumu bu şekilde çözdüm, bence otomatik güncellemeler dahil bütün seçenekleri kapatın.

Benim cihazımda 10 aylık 408 döngü ve pil sağlığı 89, 89'a gelene kadar sürekli güncelleme yaptım ve her güncelleme sonrası aşırı düşüş yaşadım. Yaklaşık 2 aydır güncellemiyorum ve pil sağlığım halen 89, sorunumu bu şekilde çözdüm, bence otomatik güncellemeler dahil bütün seçenekleri kapatın.
Telefonu dokuz ayda sadece bir kere guncelledim yani benimki onunla da alakalı değil maalesef. Bunu bildiğim için hatta bilerek güncelleme yapmadım ama ne olursa olsun iniyor. 89 da ne zamandır duruyor büyük ihtimal sizin de uzun süre 89'da kalır

14-15 aydır kullanıyorum şu an 88%. Aldığımdan bu güne kadar her çıkan güncellemeyi yaptım. Fakat şöyle bir şey var elimde eskiden kullandığım SE 2020 var. Ve bu telefonu aldıktan sonra uzun süre güncelleme yapmadım (2021 de almıştım) uzun süre iOS 13'le kullandım güncelleme yapmadım. Bir ara iOS 16 ya geçtim. En son geçen günlerde iOS 18.2 yükledim. Teiefonun pil sağlığı 87% ve bu telefonla oyun da oynadım eskiden (PUBG, WoT Blitz, Mobile Legends) 3 senedir kullandığım ve oyunlar oynadığım cihaz halen 87 pildeyken 15 aydır kullandığım 13 88% pil sağlığına indi. 13'le oyun oynamıyorum sadece sosyal platformlar da kullanıyırum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı