iPhone 13 Pro alınır mı?

Kardeşim markayı örnek olarak verdim. İlla Xiaomi almak zorunda değil. 13 K vermeden güzel bir telefon alamaz mı?

Son düzenleme:
Tamam kardeş İphone alın. Xiaomi örnek olarak yazdım dedikçe lafı başka yerden anlayan insanlar gibi Xiaomi'yi kötülemeye devam ediyorsunuz.

Son düzenleme:

Pro ile 13'ün arasında GPU, RAM, paslanmaz çelik kasa, ekran ve kamera farkları aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecek seviyede. Tabi bütçeyi de bunlar için çok zorlamak mantıklı değil.

Dosya Ekleri

• 62C81B4E-4A48-4E3D-A7F1-065B31BF3E9F.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 64
İki buçuk sene geçti hala memnunum, "pert" olunca yazarım.
3 Senedir Xiaomi kullanıyorum. Mi 8 Lite. Telefon hala ilk günkü hızında sıfır sıkıntı. Kullanmayı bilene. Gelip burada marka trollüğü yapmak basit iş.

iOS hem stabilite hem de performans anlamında muazzam. Tabii al. Hem kamera olarak hem tasarım olarak çok iyi cihaz.

iPhone almak hata. O paranın 3'te 1'i ile düzgün bir Xiaomi alırsın uzun süre kullanırsın. Belirli şeylerin fiyatı vardır bir telefona gidip de 13 k verilmez.

Xiaomi bedava verilse almam MIUI bir rezalet servisi rezalet malzeme kalitesi iyi değil çakma telefon markası gibi pahalı olsa hiç kimse almaz zaten amiral gemileri alınacak ise Apple Samsung Huawei gibi markalara yönelmek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…