iPhone 13 Pro alınır mı?

Kardeşim markayı örnek olarak verdim. İlla Xiaomi almak zorunda değil. 13 K vermeden güzel bir telefon alamaz mı?

Son düzenleme:
Tamam kardeş İphone alın. Xiaomi örnek olarak yazdım dedikçe lafı başka yerden anlayan insanlar gibi Xiaomi'yi kötülemeye devam ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben de yıllarca Android'in amiral ge misinden tutun da giriş seviyesi cihazlarına kadar çeşitli telefonlarını kullandım. Şu anda da elimde Redmi Note 7 var. Telefondan genel anlamda memnunum ama bırakın 12'yi 13'ü arkadaşımın iPhone 8'ini bile elime alıp 5dk kullandığımda stabilite ve kalitesini hemen fark ediyorum.
Nasipse 2 3 aya kadar iPhone 13 alacağım. 13 Pro ile aralarında kamera anlamında telefoto ve geniş açı lens farkı var. Ana kamera 13 Pro'yla yine aynı. 13'e göre en büyük artısı ekranın 120Hz olması ama onun için de ekstradan 4 bin lira verilmez diye düşünüyorum.

Kısacası, bütçeniz yeterse 13 Pro her anlamda taş gibi telefon. Hiç düşünmeyin derim.

Pro ile 13'ün arasında GPU, RAM, paslanmaz çelik kasa, ekran ve kamera farkları aradaki fiyat farkına fazlasıyla değecek seviyede. Tabi bütçeyi de bunlar için çok zorlamak mantıklı değil.

Dosya Ekleri

• 62C81B4E-4A48-4E3D-A7F1-065B31BF3E9F.jpeg
    62C81B4E-4A48-4E3D-A7F1-065B31BF3E9F.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 64
iOS hem stabilite hem de performans anlamında muazzam. Tabii al. Hem kamera olarak hem tasarım olarak çok iyi cihaz.

iPhone almak hata. O paranın 3'te 1'i ile düzgün bir Xiaomi alırsın uzun süre kullanırsın. Belirli şeylerin fiyatı vardır bir telefona gidip de 13 k verilmez.

Xiaomi bedava verilse almam MIUI bir rezalet servisi rezalet malzeme kalitesi iyi değil çakma telefon markası gibi pahalı olsa hiç kimse almaz zaten amiral gemileri alınacak ise Apple Samsung Huawei gibi markalara yönelmek en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı