iPhone 13 Pro alınır mı?

Ege Burak Daban

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X RX 6600XT
Meslek
Öğrenci
Merhaba şu anda Samsung Note 20 Ultra telefonu kullanıyorum güncelleme almama sebebinden ve sosyal çevreden dolay iPhone'a geçmek istiyorum. Normalde 15 almayı düşünüyordum ama 60 Hz olduğu için almak istemedim 13 Pro düşünüyorum şu an sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu anda Samsung Note 20 Ultra telefonu kullanıyorum güncelleme almama sebebinden ve sosyal çevreden dolay IPhone'a geçmek istiyorum. Normalde 15 almayı düşünüyordum ama 60 Hz olduğu için almak istemedim 13 Pro düşünüyorum şu an sizce değer mi?

Samsung'dan devam et başkan bende Apple kullanıyorum S21'den geçtime pişmanım S23 S24 falan al.

Sonuç olarak 2021'in son çeyreğinde çıkmış bir telefon. Haliyle biraz eski. Eğer sizin için batarya konusu ve 2 sene sonra güncelleme desteğinin bitmesi sorun değilse alınabilir. Ben almazdım iPhone 15 alırdım.

Sonuç olarak 2021'in son çeyreğinde çıkmış bir telefon. Haliyle biraz eski. Eğer sizin için batarya konusu ve 2 sene sonra güncelleme desteğinin bitmesi sorun değilse alınabilir. Ben almazdım iPhone 15 alırdım.
O kadar para verip 60hz kullanmak, kusura bakmayında aptallık. iPhone düz modeller asla alınmamalı bu ekran sorunu yüzünden.

Merhaba şu anda Samsung Note 20 Ultra telefonu kullanıyorum güncelleme almama sebebinden ve sosyal çevreden dolay iPhone'a geçmek istiyorum. Normalde 15 almayı düşünüyordum ama 60 Hz olduğu için almak istemedim 13 Pro düşünüyorum şu an sizce değer mi?
Yani gerekli değil note varken ama paran bolsa ve kafan rahatsa 16 da alınır sıkıntı yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı