iPhone 13 Pro alınır mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, S23 kullanıyorum. Günde 6-7 saat 60Hz'de kullanıyorum ve tam yetiyor. iPhone 13 Pro almak istiyorum, deneyimlemek istiyorum ama ikinci el alacağım. Sizce ekran süresi S23'e benzer mi?

Eğer 13 Pro al derseniz kac lira bandında almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Pro var ve sarjı üzüyor beni oyun oynamama rağmen 6-7 saat oda maksimum. 13Pro da 5 saat olur büyük ihtimal.

13 Pro ortalama 48-53.000 bandında diye hatırlıyorum. Normal 13 7-8 saat ekran süresi veriyor bana.

Yanlışın var 2. elleri 35'e bulabilirsin ayrıca 13'ün ekranı 60Hz şarj konusunda bayağı fark ediyor.

Ben gerekli bir değişim olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bütçe arttırıp 14 Pro'ya bakmanın daha hoş olacağı görüşündeyim ayrıca.

Bence de şu an en alınabilir 14 Pro kasa kalitesi de premium hissettiriyor ben 15 Pro'ya 14 Pro Max'dan geçtim kasa olarak 14 bin kat daha iyiydi ama şarj konusunda Pro üzüyor beni.

Merhaba, S23 kullanıyorum. Günde 6-7 saat 60Hz'de kullanıyorum ve tam yetiyor. iPhone 13 Pro almak istiyorum, deneyimlemek istiyorum ama ikinci el alacağım. Sizce ekran süresi S23'e benzer mi?

Eğer 13 Pro al derseniz kac lira bandında almalıyım?
14 Pro Max kullanıcısıyım, S23’ten 13 Pro’ya geçmek bir yükseltme olmaz, düşüş olur.
13 Pro’nun da kaldı ki pil konusunda S23’ten farkı yok.

Ben gerekli bir değişim olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bütçe arttırıp 14 Pro'ya bakmanın daha hoş olacağı görüşündeyim ayrıca.
Hocam yani açıkçası yavaşlamaya başlıyor telefon. Ve bu telefon gerçekten 120hz konusunda tatmin etmiyor 5 saat bile gitmiyor, aldığımdan beri 60hz kullanıyorum. Kamerasına diyecek söz yok guzel ama iphone ya, oda yani istiyor insan. Iphone 11 kullanıyor insanlar hala ve memnunlar.

14 Pro Max kullanıcısıyım, S23’ten 13 Pro’ya geçmek bir yükseltme olmaz, düşüş olur.
13 Pro’nun da kaldı ki pil konusunda S23’ten farkı yok.
Hocam farkı yok evet belki düşüş olur ama ne bileyim herkes iphone kullaniyor ve 11 kullananlar bile memnun. Bende şuan gecmeyecegim yazın sonunda belki geçerim oda en az 14 Pro olur.

Hocam yani açıkçası yavaşlamaya başlıyor telefon. Ve bu telefon gerçekten 120hz konusunda tatmin etmiyor 5 saat bile gitmiyor, aldığımdan beri 60hz kullanıyorum. Kamerasına diyecek söz yok guzel ama iphone ya, oda yani istiyor insan. Iphone 11 kullanıyor insanlar hala ve memnunlar.

Hocam farkı yok evet belki düşüş olur ama ne bileyim herkes iphone kullaniyor ve 11 kullananlar bile memnun. Bende şuan gecmeyecegim yazın sonunda belki geçerim oda en az 14 Pro olur.

Ben iPhone 13’ten 14 Pro Max’e geçtim evrim atladım. 11 kullanıp da memnun olan ne bileyim, kendini memnun olmaya falan zorluyordur.
Elimde iPhone 11 vardı kardeşimden kalan (Ben kullanmıyordum, köşede duruyordu) insanlar buna bu parayı verirken nasıl içi acımıyor diye geçiriyordum içinden.

Ekran kalitesi leş, çentikler çok kalın ve kasa olarak da çok hantal.

120 Hz için geçecekseniz gerçek mi hiç emin değilim ancak bazı testler genellikle 80 Hz’de çalıştığını belirtmiş.

iPhone’u kısacası iPhone falan diye almayın. Benim kullanmamın sebebi 13 annemden kalmıştı, babamdan kalınca da 14 Pro Max’e geçtim. Babam söz etmese bana kalsa Android’e geçerim.
Yapay zeka uygulamalarının Android cihazlara direkt entegre olabilmesinden tut, fırsatlarına kadar. Yapay zeka önemli benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı