iPhone 16 Pro için şarj aleti önerisi

Maalesef yok, en yakın aşağıdaki apple orjianl ürünü var. O da 2500 TL en ucuz sanırım buna yöneleceğim herkes orjinal al diyor
Ben size illa orijinal alın demeyeceğim. Spigen, Anker, Ugreen çok kaliteli şarj aletleri satıyor.

Ben cihazımı aldığım günden beri, neredeyse 2 yıldır orijinal şarj aleti ile şarj ediyorum. %20-80'i uygulamaya çalışıyorum, tüm gün dışarıda olacaksam %100 yapıyorum sadece, %20'nin altına düşürmüyorum. Çok dikkat ediyorum yani.

Aynı yerde çalıştığım ve aynı telefonu aynı anda aldığım arkadaşım %20-80 falan hiç dikkat etmiyor, %20'nin altına düşürüyor zaman zaman, şarj aleti de Anker 20W Nano olandan. Aynı işi yaptığımız için kullanım şeklimiz de aynı. Benim cihazın pil sağlığı %90, arkadaşınki %88.

Ben o kadar dikkat ediyorum, arkadaşım hiç umursamıyor. Aradaki fark sadece ve sadece %2. Size tavsiyem o kadar takılmayın, Anker de alsanız Spigen de alsanız Apple orijinal şarj aleti de alsanız 3 aşağı 5 yukarı aynı şey olacak.

Hangi şarj aletini aldın bende yeni 16pm aldım 20W Apple direk almali miyim yoksa 30W olan adaptorumu almalıyım.

Merhaba.

iPhone 16 Pro için şarj aleti almak istiyorum çevremdeki insanlar orijinal Apple şarj aletini almamı diğer adaptörlerde sorun yaşayabileceğimi söylüyor.

iPhone 16 Pro 45W desteliyormuş. Hem adaptörleri büyük hem de düşük W sebebinin yanına sıra fiyat da eklenince alasım gelmedi. Sizler ne düşünüyorsunuz Spigen 65 W olanı alırsam sorun yaşar mıyım?

Apple ürünleri.

30 W USB-C Güç Adaptörü
35 W Güç Adaptörü

Spigen.

Spigen 65W GaN USB-C 2 Port Ad
Merhaba.

iPhone 16 Pro için şarj aleti almak istiyorum çevremdeki insanlar orijinal Apple şarj aletini almamı diğer adaptörlerde sorun yaşayabileceğimi söylüyor.

iPhone 16 Pro 45W desteliyormuş. Hem adaptörleri büyük hem de düşük W sebebinin yanına sıra fiyat da eklenince alasım gelmedi. Sizler ne düşünüyorsunuz Spigen 65 W olanı alırsam sorun yaşar mıyım?

Apple ürünleri.

30 W USB-C Güç Adaptörü
35 W Güç Adaptörü

Spigen.

Spigen 65W GaN USB-C 2 Port Adaptör

aptör
Şarj aletini apple öneriyorum ve yedek veri şarj kablosunu da bulundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı