iPhone 13 Pro ikinci el 34.000 TL alınır mı?

Değişeni filan yoksa ve garantisi devam ediyorsa alınır. Nereden alacaksınız?

Telefoncudan. Nelere dikkat etmem gerekir?

Ben 20K'ya yurt dışından iPhone 14 Pro 256 GB aldım 6K'da kayıt yaptırsan 26k ediyor garanti pek bir şeyi ifade etmiyor benim için yurt dışından alabiliyorsan oradan al yoksa o kadar paran varsa alabilirsin güzel telefondur.

Değişeni filan yoksa ve garantisi devam ediyorsa alınır. Nereden alacaksınız?

Biraz daha araştırmayla Pro Max alırsınız bu fiyata.

2.el bir cihaza 34K para vermezdim ben.

Alınmaz, ikinci ele göre çok pahalı. 2-3 bin lira daha eklediğin zaman temiz 14 Pro bulursun. Ben olsam biraz zorlayıp sıfır 14 Pro alırdım şahsen. Bu fiyatlara ikinci el cihaz alınmaz.

Alınmaz. 13 Pro için gereksiz fazla fiyat.

Arkadaşlar peki ikinci el bir cihaz alırken nelere dikkat etmeliyim neleri kontrol etmeliyim?
 
Sıfır 128 GB modeli zaten 39k civarına satılıyor. İkinci ele 34k bence fazla. İkinci el ürününü neredeyse sıfır fiyatına satanlardan alışveriş yapmam ben. İsterse 1 gün kullanılmış olsun. O ürün artık 2. el.
 
Sıfır 128 GB modeli zaten 39k civarına satılıyor. İkinci ele 34K bence fazla. İkinci el ürününü neredeyse sıfır fiyatına satanlardan alışveriş yapmam ben. İsterse 1 gün kullanılmış olsun. O ürün artık 2. el.

Hocam peki 4 aylık bir cihazın pilinin 100 olup hiç düşmemesi normal mi? Biraz şüphe uyandırdı da?
 
Biraz şüpheli gibi ama net bir şey diyemem. Geçen ay İphone 8 telefonumun bataryasını apple serviste orijinal olarak değiştirdim. Fazla kurcalayan, oyun oynayan biri de değilim. Gün gelir 1 günden fazla gider şarjı. Ama pil sağlığı şu an %99.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı