Model numarasına bakarsan Amerikan cihazı zaten.Arkasındaki IMEI'yi sorguladım kayıt bulunamadı diyor, yurt dışı veya bypass edilmiş bir cihaz.
Model numarasına bakarsan Amerikan cihazı zaten.
Paylaşmam kötü bir seçenek miydiDikkat etmedim, iPhone IMEI'sini böyle rahatlıkla paylaşan birini görünce şaşırdım, direkt onu araştırdım.
Adam 1 haftalık süre verdi bi sıkıntı olursa getir dedi götürmelimiyimTemizinden dolandırıldınız diyor bence ama Ezel'in kör anası koklayarak bu tuzağa düşmezdi diyor kibarca. SIM kilitsiz modelmiş. Muhtemelen bataryaya %100 vermiş ama çakmadır içindeki. Bir de ikinci el için garanti tarihi verilmiş ama o da burada geçersiz olur yurt dışı etiket gibi görünüyor. Kayıt falan da aramayın zaten. Nereye kadar giderse artık o cihaz.
By-pass cihaz nasıl oluyorArkasındaki IMEI'yi sorguladım kayıt bulunamadı diyor, yurt dışı veya bypass edilmiş bir cihaz.
Cihazı herhangi bir ülkeden değil normal bir telefoncudan aldımBir "Retail Shop" listelemesine benziyor. Cihazın çeşitli özellikleri ve kondisyonu belirtilmiş. Cihaz ikinci el gibi duruyor, yenilenmiş değildir diye düşünüyorum.
Sorması üstüme değil biliyorum ancak, cihazı hangi ülkeden aldınız?
Normal bir telefoncudanModel numarası depolaması pil yüzdesi iOS sürümü IMEI'si yazıyor F ile başlasa model numarası yenilenmiş olurdu nerden aldınız cihazı?
Çift telefon kullandığım için yurt dışı olduğunum bilerek aldım fakat 13 var bende ikisindede film açtım aynı saatte aynı şarjda 13 pro Max 61 şarja düştü fakat 13 yurt dışı oda 81 deBu cihaz kayıtlı değil, yurt dışı olduğunu bilerek aldıysanız sorun yok ancak yurt içi diye aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.