iPhone 13 Pro Max arkasındaki etiket nedir?

Güvenilir bir telefoncuda kontrol ettirebilirsiniz diye düşünüyorum. (Cihazı açıp içindeki pili kontrol etmeleri gerekecek.) Benim bildiğim normal şartlarda 13 Pro Max'in pili normal 13'den daha uzun gitmeli çünkü eşit şartlarda kullanılıyorsa.

Dr. Fones adlı uygulama yenilenmiş cihazlarda cihaz durumunu kontrol etmek için kullanılıyormuş. Bu uygulama bana hiç tekin gelmedi doğrusu. Sitesindeki OEM verification kısmı özellikle.

Güvenilir bir telefoncuda kontrol ettirebilirsiniz diye düşünüyorum. (Cihazı açıp içindeki pili kontrol etmeleri gerekecek.) Benim bildiğim normal şartlarda 13 Pro Max'in pili normal 13'den daha uzun gitmeli çünkü eşit şartlarda kullanılıyorsa.
Bazen örnek veriyorum 55 te baya uzun süre kalıyor sonra 54 olduğunda 5 dakkada 51 filan oluyor

Cihaz yan sanayi parçalarla toplanmışa benziyor sebebi ise telefon adamın eline nereden nasıl gelmiş bilmiyoruz ama orijinal bir şekilde gelmiştir adam çoktan içindeki orijinal parçaları almıştır ve yan sanayi parçalarla doldurmuşa benziyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı