iPhone 13 Pro Max bataryası hızlı azalıyor

hectopatbey

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650M-B, AMD Ryzen 5 7500F, Gigabyte Nvidia RTX3060Ti OC, Patriot Viper 2x16 6000 MT/s DDR5 RAM, Micron 2400e M.2 SSD
Meslek
Mobilyacı
Hocalarım selamünaleyküm. 3 gün önce yurt dışı 2. el iPhone 13 Pro Max aldım. Aldığımda bana ürünün batarya sağlığı %100 arka kapak harici değişensiz ve piyasada dolaşan toplama cihazların aksine kesinlikle ve kesinlikle orijinal olduğu söylendi. Kaliteli ve dürüst bir esnaf olduğunu bildiğimden söyleyebilirim.

Sormak istediğim 1. soru: Cihazın model numarası m ile başlaması gerekirken n ile başlıyor, bu normal mi? (ek olarak ekledim)

2. soru: iPhone 7 Plus'tan geçtim, beklentim yüksekti ama bana mı öyle geldi bilemiyorum bataryası yetersiz kalıyor gibi geldi. 20 dakika Instagram Reels testi yaptım %26'dan %22'ye düştü. Sonra şarjı %100 yapıp 20 dakika pes oynadım ve %98'e düştü. Kullanmakta olduğum şarj aleti de orijinal değil bilginize. Bu konuyla ilgili yorumunuzu katarsanız sevinirim.

IMG_0158.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım selamünaleyküm. 3 gün önce yurt dışı 2. el iPhone 13 Pro Max aldım. Aldığımda bana ürünün batarya sağlığı %100 arka kapak harici değişensiz ve piyasada dolaşan toplama cihazların aksine kesinlikle ve kesinlikle orijinal olduğu söylendi. Kaliteli ve dürüst bir esnaf olduğunu bildiğimden söyleyebilirim.

Sormak istediğim 1. soru: Cihazın model numarası m ile başlaması gerekirken n ile başlıyor, bu normal mi? (ek olarak ekledim)

2. soru: iPhone 7 Plus'tan geçtim, beklentim yüksekti ama bana mı öyle geldi bilemiyorum bataryası yetersiz kalıyor gibi geldi. 20 dakika Instagram Reels testi yaptım %26'dan %22'ye düştü. Sonra şarjı %100 yapıp 20 dakika pes oynadım ve %98'e düştü. Kullanmakta olduğum şarj aleti de orijinal değil bilginize. Bu konuyla ilgili yorumunuzu katarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2508043

Telefonu ilk alıp kurduğunuz günler bu batarya performansı normal, kalibre oldukça düzelecektir.
14 Pro Max kullanıyorum aynısını yaşamıştım.

Model kodu N İle başlayan cihazlar değişim cihazı diye biliyorum. Batarya olarak kaç dakika sonra yüzde kaç gittiğine değil de gün boyu kullanım sonrası ne oluyor ona bakın. Bataryanız yüksek ihtimalle yan sanayi o yüzden normalden daha az gidebilir.

Eki Görüntüle 2508043

Pil grafiğini atabilir misiniz?

N ile başlayan kod değişim cihazı demektir. Muhtemelen toplama değildir görmeden kesin bir şey diyemem ama söylediklerinize göre batarya performansı normal gibi gözüküyor. Ama pil sağlığının %100 olması normal gelmedi. Pil değişmiş ve uyarı vermemesi için çipi aktarılmış olabilir. Arka cam değişmiş zaten. İleride sorun yaratmaz kafanıza takmayın.
Çift ESIM değilse sorun yokk

Hocam mobil veri, Bluetooth, NFC falan kullanımı nasıl? Wi-Fi ile mi kullanıyorsunuz?
Günün yarısı genelde mobil veri kullanılıyor onun haricinde zaten wifi. Bluetooth sürekli açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı