hectopatbey
Hectopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI PRO B650M-B, AMD Ryzen 5 7500F, Gigabyte Nvidia RTX3060Ti OC, Patriot Viper 2x16 6000 MT/s DDR5 RAM, Micron 2400e M.2 SSD
- Meslek
- Mobilyacı
Hocalarım selamünaleyküm. 3 gün önce yurt dışı 2. el iPhone 13 Pro Max aldım. Aldığımda bana ürünün batarya sağlığı %100 arka kapak harici değişensiz ve piyasada dolaşan toplama cihazların aksine kesinlikle ve kesinlikle orijinal olduğu söylendi. Kaliteli ve dürüst bir esnaf olduğunu bildiğimden söyleyebilirim.
Sormak istediğim 1. soru: Cihazın model numarası m ile başlaması gerekirken n ile başlıyor, bu normal mi? (ek olarak ekledim)
2. soru: iPhone 7 Plus'tan geçtim, beklentim yüksekti ama bana mı öyle geldi bilemiyorum bataryası yetersiz kalıyor gibi geldi. 20 dakika Instagram Reels testi yaptım %26'dan %22'ye düştü. Sonra şarjı %100 yapıp 20 dakika pes oynadım ve %98'e düştü. Kullanmakta olduğum şarj aleti de orijinal değil bilginize. Bu konuyla ilgili yorumunuzu katarsanız sevinirim.
Sormak istediğim 1. soru: Cihazın model numarası m ile başlaması gerekirken n ile başlıyor, bu normal mi? (ek olarak ekledim)
2. soru: iPhone 7 Plus'tan geçtim, beklentim yüksekti ama bana mı öyle geldi bilemiyorum bataryası yetersiz kalıyor gibi geldi. 20 dakika Instagram Reels testi yaptım %26'dan %22'ye düştü. Sonra şarjı %100 yapıp 20 dakika pes oynadım ve %98'e düştü. Kullanmakta olduğum şarj aleti de orijinal değil bilginize. Bu konuyla ilgili yorumunuzu katarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: