iPhone 13 Pro Max kutusu ne kadar eder?

Hocam piyasasında satmışsınız hayırlı olsun. Malum dolar kuru yükseldi.

Umarım ki kendi telefonunun kutusu değildir. IMEI numarası başına bela açabilir ki telefonu satarken telefonun değeri en az 5 bin lira düştü. Kimse kutusuz bir iPhone 13 Pro Max almaz.
 
Ülkemizin ikinci el alış-veriş sevdasında ki kriterlere bakarsak şayet telefonunuzu değiştirmek istediğinizde herhangi bir 2. el alış-veriş platformuna ilan girdiğinizde size ilk soracakları soru "kutu-fatura-garanti var mı?" şu anda 90 ₺ belki 150₺ bile edebilir çok önemli değil ama satarken satış esnasında alıcı kutusunun olmadığı için pazarlık konusunda fiyatı bayağı aşağı çekebilir. Bu sadece telefon değil elektronik bütün ekipmanlarda bu böyledir.
 
Telefon kutusunu neden satar ki bi insan. İleride 2.el olarak telefonu satacak olursun kutulu falan olanlar daha fazla ediyor. Satmanız çok saçma olmuş.
 
Ülkemizin ikinci el alış-veriş sevdasında ki kriterlere bakarsak şayet telefonunuzu değiştirmek istediğinizde herhangi bir 2. el alış-veriş platformuna ilan girdiğinizde size ilk soracakları soru "kutu-fatura-garanti var mı" şu anda 90 ₺ belki 150₺ bile edebilir çok önemli değil ama sizin satış esnasında alıcının kutusunun olmadığı için pazarlık konusunda bayağı aşağı çekebilir. Bu sadece telefon değil elektronik bütün ekipmanlarda bu böyledir.

Telefonda çok daha sıkıntı bir durum en az 3-5 bin lira düştü değeri. Ki o IMEI numarasını kim bilir kaç telefona kopyalayacaklar şimdi :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı