15 alın.iPhone 13 Pro Max ve iPhone 15 arasında kaldım. İkisinden birini tercih etseydiniz bu hangisi olurdu 15'i sıfır alırken 13 Pro Max'i yenilenmiş olarak düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Maddi imkan oldukça her zaman en son model alınmalı eğer sürekli telefon değiştirilmeyecekse.
Veya 16 yı bekleyebilirsiniz.Bir 5 yıl kullanırım diye düşünüyorum artık nereye kadar götürürse bilmiyorum 15 Pro Max'te düşünüyorum ama işte hani sonuç olarak çıkacak para gene benim cebimden çıkacak 20bin ekstra vermek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
Bir 5 yıl kullanırım diye düşünüyorum artık nereye kadar götürürse bilmiyorum 15 Pro Max'te düşünüyorum ama işte hani sonuç olarak çıkacak para gene benim cebimden çıkacak 20bin ekstra vermek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
iPhone 13 Pro Max ve iPhone 15 arasında kaldım. İkisinden birini tercih etseydiniz bu hangisi olurdu 15'i sıfır alırken 13 Pro Max'i yenilenmiş olarak düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Mobil oyun oynamıyorsan abartı bir telefona gerek yok, ama 15 almak daha mantıklı. Sonuçta 13 Pro Max olan yenilenmiş. Allah korusun bir gün elinizde patlar o telefon.
Mobilden oyu oynama işi yok sadece günlük kullanım sosyal medya gibi takılıyorum daha çok. Mobil oyun için zaten halihazırda elimde bir iPad Pro var telefondan oynamak çok saçma olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.