iPhone 13 Pro Max siyahlar pikselleşiyor

keremes.1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar nasıl anlatacağım bilmiyorum, fotoğrafını atsamda olmaz çünkü burada normal gibi gözüküyor. Siyahlar pikselleşiyor, bozuluyor grimsi mavimsi kalitesiz bir şey oluyor. Mesela bir Reels izliyorum siyahlar 144 piksel gibi oluyor. Fakat tüm siyahları böyle göstermiyor, ayarlara girdiğim zaman oradaki siyah tam tertemiz OLED siyahı fakat Instagram Reels'e giriyorum, siyahlar piksel piksel gözüküyor ayrıca Instagram'da mavi olarak gözüküyor. Telefonumdaki karanlık mod mu bozuk acaba? Jailbreak atıp başka bir karanlık mod mu denemem gerekiyor?

Sorununuz yazılımsal. Hangi sürümdesiniz? Güncel değilseniz son sürüme güncelleyin yine düzelmezse DFU modu ile sıfırlayınız.

17.5.1 sürümündeyim, ekran değişti yalnız orijinal olmayan ile emin misiniz?

Ekran orijinal değil fakat önceki ekranı orijinal olmayan IPhone'ları kullandığımda böyle sorunlarla karşılaşmamıştım. Hadi siyahlar bozuk neden bazı siyahları oldğu gibi gösterirken bazıları bozuk onu anlamıyorum.

Ayarlardaki siyahta da o zaman pikselleşme olurdu. Yan sanayi ekran da olsa Instagram'da size trip yapıp kötü gözükecek hali yok sonuçta. Uzaktan bu kadar anlayabiliyorum ama yazılımsal gibi duruyor. Yedek alın ve dediklerimi yapın lütfen.

Ayarlardaki siyahta da o zaman pikselleşme olurdu. Yan sanayi ekran da olsa Instagram'da size trip yapıp kötü gözükecek hali yok sonuçta. Uzaktan bu kadar anlayabiliyorum ama yazılımsal gibi duruyor. Yedek alın ve dediklerimi yapın lütfen.

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim.

Kral tekrardan merhaba, dediğin DFU modenu araştırdım önüme reiboot diye bir uygulama geldi indirdim her şey güzel fakat bu uygulama ücretliymiş acaba ücretsiz bir şekilde DFU modu reseti nasıl yaparım?

iTunes üzerinden sıfırlama DFU mod sıfırlama mı sayılıyor kral.

Son düzenleme:
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim.

Kral tekrardan merhaba, dediğin DFU modenu araştırdım önüme reiboot diye bir uygulama geldi indirdim her şey güzel fakat bu uygulama ücretliymiş acaba ücretsiz bir şekilde DFU modu reseti nasıl yaparım?

iTunes üzerinden sıfırlama DFU mod sıfırlama mı sayılıyor kral.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu hale cihazı getirdikten sonra yazılımı ister 3U Tools ister İ Tunes'tan indirin fark etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu hale cihazı getirdikten sonra yazılımı ister 3U Tools ister i Tunes'tan indirin fark etmiyor.

Sağ olun hocam umarım sorun çözüelcek.

Hocam başınızı çok ağrıtıyorum kusura bakmayın ama son bir soru soracağım şu an cihazım DFU modda ve sıfırlanıyor bir yazılım indiriyor bu yazılımı indirdikten sonra otomatik olarak yeniden başlıyor mu yoksa benim DFU moddan çıkıp başlatmam mı gerekiyor.

Sağ olun hocam umarım sorun çözüelcek.

Hocam başınızı çok ağrıtıyorum kusura bakmayın ama son bir soru soracağım şu an cihazım DFU modda ve sıfırlanıyor bir yazılım indiriyor bu yazılımı indirdikten sonra otomatik olarak yeniden başlıyor mu yoksa benim DFU moddan çıkıp başlatmam mı gerekiyor.

Hocam cevaba gerek kalmadı otomatik başlatıyormuş zaten.

bu hale cihazı getirdikten sonra yazılımı ister 3U Tools ister i Tunes'tan indirin fark etmiyor.

Hocam işlemler bitti telefon hala aynı. Sorun donanımsal mış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı